Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Έχουμε κυκλώσει παιχνίδια, θα βοηθήσουν Ρετ και Ουίλιαμς”

“Έχουμε κυκλώσει παιχνίδια, θα βοηθήσουν Ρετ και Ουίλιαμς”

Χαραλαμπίδης

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό στο κλειστό “Νίκος Γκάλης” με τον Κώστα Χαραλαμπίδη να δηλώνει στην κάμερα της cosmote tv ότι η ομάδα του ήταν ανταγωνιστική μόνο για 15 λεπτά. Παράλληλα, ο τεχνικός του δικεφάλου του βορρά παραδέχθηκε ότι έχει “κυκλώσει” παιχνίδια που πρέπει να κερδίσει, ενώ τόνισε ότι οι Ρετ και Ουίλιαμς θα βοηθήσουν πολύ την ομάδα.

Αναλυτικά:

«Δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί με εξαίρεση 10-15 λεπτά και το παιχνίδι εξελίχθηκε άσχημα για μας. Έχουμε να διαχειριστούμε δύσκολες συνθήκες, προσπαθούμε να εντάξουμε στη ομάδα δύο νέα παιδιά και για μας υπάρχουν συγκεκριμένοι στόχοι και συγκεκριμένα παιχνίδια τα οποία πρέπει να κερδίσουμε. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε με σκοπό να εκμεταλλευτούμε και τη διακοπή του Πρωταθλήματος».

Για τους Ουίλιαμς, Ρετ είπε:«θα μας βοηθήσουν πολύ. Τώρα έχουμε έναν αγώνα στην Ισπανία σε μια διοργάνωση στην οποία είμαστε εκτός στόχων. Για μας, το σημαντικό παιχνίδια είναι αυτό της Κυριακής με τον Κολοσσό Ρόδου καθώς είναι κάτι παραπάνω από τελικός».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …