Κεντρική NBA Κόντρα Πέρκινς με Ντουράντ στο twitter!
NBA

Κόντρα Πέρκινς με Ντουράντ στο twitter!

NBA

“Χοντρή” κόντρα ξέσπασε μεταξύ του Κέντρικ Πέρκινς και του Κέβιν Ντουράντ. Ο πρώην ΝΒΑer έγραψε ότι ο Ράσελ Ουέστμπρουκ είναι ο καλύτερος παίκτες που έχει φορέσει τη φανέλα των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και ο Ντουράντ δεν το άφησε αναπάντητο.

Ο δημοσιογράφος Μαρκ Ντ’ Αμίκο διαφώνησε με τον Πέρκινς και τού απάντησε, με υπονοούμενο για τον Ντουράντ «Ο Κέβιν άφησε την πόρτα ανοιχτή και ο Ρας την πέρασε». Τότε, ο δημοσιογράφος τού είπε «Νομίζω πως ο Ρας πέρασε την πόρτα “δεύτερος γύρος των playoffs” τρεις σερί φορές» και ο Πέρκινς αποκρίθηκε πως «ο Ντουράντ έχασε στον δεύτερο γύρο, χωρίς τον Ρας εκεί, οπότε τι σημαίνει αυτό;».

Ο Κέβιν Ντουράντ, όπως ήταν φυσικό, απάντησε και έγραψε χαρακτηριστικά: “Ναι, και ο βασικός μας σέντερ (σ.σ. ο Πέρκινς εκείνη την σεζόν) είχε μέσο όρο 2 πόντους και 3 ριμπάουντ στη διάρκεια της σειράς. Έπαιξες σκληρά πρωταθλητή”.

Ο Πέρκινς έκανε νέα ανάρτηση λέγοντας: «Σταμάτα, έκανες την πιο αδύναμη κίνηση στην ιστορία του ΝΒΑ! Ήσουν 3-1 στους τελικούς της Δύσης και μετά πας σε εκείνους; Η καρδιά του πρωταθλητή!»

Ο Ντουράντ απάντησε στο ίδιο ύφος: «Αδύναμο είναι να είσαι βασικός σέντερ, να έχεις καλό χρόνο συμμετοχής, χωρίς παραγωγικότητα. Έπρεπε να δουλέψεις τόσο, όσο εγώ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…