Κεντρική Basket League Άρης Super 3: “Να γεμίσουμε ασφυχτικά το Παλέ, όλοι στην προπόνηση της Παρασκευής”

Super 3: “Να γεμίσουμε ασφυχτικά το Παλέ, όλοι στην προπόνηση της Παρασκευής”

Ο Άρης έχει μπροστά του το παιχνίδι με το Περιστέρι και η βοήθεια του κόσμου θα είναι υπερπολύτιμη για να φτάσει στην νίκη η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου. Ο μεγαλύτερος σύνδεσμος του Άρη, ο Super 3, έκανε κάλεσμα για το συγκεκριμένο παιχνίδι, επιπλέον -μεταξύ άλλων- ανέφερε πως “όποιος νομίζει ότι θα αφήσουμε την ομάδα στην κατάσταση που βρίσκεται είναι γελασμένος” ενώ φίλοι του Άρη αναμένεται να δώσουν το παρών στην προπόνηση της Παρασκευής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

“Ο SUPER 3 ανακοινώνει ότι από σήμερα ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα της Κυριακής με το περιστέρι στο ΘΡΥΛΙΚΟ ΠΑΛΕ και καλει τα μέλη του και όλο τον κόσμο του ΑΡΗ σε μαζικότατη παρουσία.

Η τιμή των εισιτηρίων για της θύρες 5-6 στο πέταλο του παλε είναι στα 5 ευρώ.

Χρέος όλων σε αυτήν την κρίσιμη κατάσταση που βρίσκεται ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ είναι να γεμίσουμε ασφυχτικά το γήπεδο και να δημιουργήσουμε μια ατμόσφαιρα που θα οδηγήσει την ομάδα στην νίκη.

Όποιος νομίζει ότι θα αφήσουμε την ομάδα στην κατάσταση που βρίσκεται είναι γελασμένος , πάντα βάζαμε και πάντα θα βάζουμε πλάτη σε κάθε τμήμα του συλλόγου.

Υ.Γ Καλούμε επίσης όλο τον κόσμο του ΑΡΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 18:00 ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΠΑΛΕ.

ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ
ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ Α.Σ
ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ

ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ SUPER 3″.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

5.000 ενεργά και τακτοποιημένα μέλη στον Α.Σ. Άρης!

Εξαιρετική δουλειά γίνεται στον Α.Σ. Άρης, όπου πρόεδρος είναι ο Λευτέρης Αρβανίτης. Ο ιστ…