Κεντρική Basket League Άρης Προπόνηση με Φιτζπάτρικ

Προπόνηση με Φιτζπάτρικ

fizpatrick

Την πρώτη του προπόνηση με τον Άρη έκανε ο Τόρλιν Φιτζπάτρικ. Η ΚΑΕ αναφέρει ότι η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου “συνέχισε σήμερα (21/11) με μια απογευματινή προπόνηση την προετοιμασία του για την εντός έδρας αναμέτρηση με το Περιστέρι (24/11, 17:00), στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της ΕΚΟ Basket League.

Παρών στο «Nick Galis Hall» ήταν και ο Toarlyn Fitzpatrick, ο οποίος έφτασε το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη και το απόγευμα προπονήθηκε για πρώτη φορά, υπό τις οδηγίες του Σούλη Μαρκόπουλου και των συνεργατών του.  Ο Αμερικανός παίκτης έχει υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και είναι σε εξέλιξη οι προσπάθειες για την έκδοση του δελτίου του, προκειμένου να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στον κυριακάτικο αγώνα.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του ομαδικού προγράμματος και στη συνέχεια έκανε ατομικό. Από την προπόνηση απουσίασε, για προληπτικούς λόγους (λόγω των στομαχικών διαταραχών που είχε χθες), ο Vladimir Dragicevic, ο οποίος, όμως παραβρέθηκε στο γήπεδο. Το σημερινό πρόγραμμα ξεκίνησε με την ανάλυση, με τη χρήση video. Αύριο (22/11), οι «κίτρινοι» θα γυμναστούν μια φορά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…