Κεντρική Ιωνικός Νίκαιας BC Λόρενς:”Ανυπομονούμε για το ματς με τον Παναθηναϊκό”

Λόρενς:”Ανυπομονούμε για το ματς με τον Παναθηναϊκό”

lawrence e1573840544270

Ο Ιωνικός Νικαίας φιλοξενείται αύριο από τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της basket league, και ο Γιουτζίν Λόρενς σε δηλώσεις του τόνισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του ανυπομονούν να για την αυριανή αναμέτρηση.

Παράλληλα, ο Αμερικάνος γκαρντ της ομάδας της Νίκαιας τόνισε ότι για να έχεις ελπίδες απέναντι σε μια ομάδα Ευρωλίγκας πρέπει να είσαι για 40 λεπτά συγκεντρωμένος και αφοσιωμένος σε αυτό που κάνεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Το παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό θα έχει σίγουρα μεγάλη ένταση, θα είναι πολύ δύσκολο για εμάς. Κάθε φορά που αντιμετωπίζεις μια ομάδα της Euroleague με τόσο πολλούς πεπειραμένους παίκτες, γνωρίζεις πως τίποτα δεν πρέπει να σου αποσπάσει την προσοχή στα 40 λεπτά που θα είσαι στο παρκέ. Πρέπει να είσαι απόλυτα αφοσιωμένος σε αυτό που κάνεις.

Περιμένουμε από τον αντίπαλό μας να βγάλει μεγάλη ένταση, δίνοντας σταθερά έμφαση στις λεπτομέρειες που έχουν σημασία. Αυτό σημαίνει πως εμείς από την μεριά μας δεν θα πρέπει να παρουσιάσουμε σε καμία στιγμή έλλειψη συγκέντρωσης ή ετοιμότητας, να μην έχουμε μεγάλα κενά στην απόδοσή μας. Οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί στο πώς θα περιορίσουμε το παιχνίδι τους στο τρανζίσιον, τα τρίποντα τους, πώς θα τους σταματήσουμε γενικά.

Καταλαβαίνουμε φυσικά πόσο δύσκολο θα είναι ένα τέτοιο ματς, ιδιαίτερα εκτός έδρας. Εμείς θα πρέπει να έχουμε την κατάλληλη νοοτροπία και προσήλωση στο πλάνο για 40 λεπτά. Θα είναι σίγουρα μία εξαιρετική εμπειρία για παίκτες που δεν έχουν αντιμετωπίσει μία τέτοια ομάδα, ειδικά για τους πιο νεαρούς. Ανυπομονούμε για την αναμέτρησή μας με μία τόσο ιστορική ομάδα και θέλουμε να δώσουμε τα πάντα ανεξαρτήτως τελικούς αποτελέσματος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ιωνικός Νίκαιας BC

Δειτε επισης

Νέα εποχή για τον Ιωνικό Νίκαιας – Ξεκινάει από την ΕΣΚΑΝΑ

Ο Ιωνικός Νίκαιας γυρίζει σελίδα και θα ξεκινήσει από το «μηδέν» για να επιστρέψει εκεί πο…