Κεντρική Ιωνικός Νίκαιας BC Κώττας:”Μεγάλη πρόκληση, να καταβάλλουμε την μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια”

Κώττας:”Μεγάλη πρόκληση, να καταβάλλουμε την μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια”

kottas

Στην αυριανή αναμέτρηση του Ιωνικού κόντρα στον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε ο Θωμάς Κώττας μιλώντας στο blog του στον ΕΣΑΚΕ, τονίζοντας ότι πρόκειται για μια πρόκληση για εκείνους.

Παράλληλα, ανέφερε ότι ναι μεν δεν υπάρχει άγχος ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα παλέψουν για να διεκδικήσουν ότι τους αναλογεί.

Διαβάστε αναλυτικά:

Γεια σας φίλοι της EKO Basket League

Επιστρέφουμε στη δράση μετά από τη διακοπή μίας εβδομάδας για το Κύπελλο κι αυτό μας χαροποιεί. Είναι γνωστό ότι οι παίκτες θέλουν να αγωνίζονται. Εμείς έχουμε μπροστά μας μία μεγάλη πρόκληση, ένα ματς σε μία από τις καλύτερες έδρες της Ευρώπης.

Είναι λογικό πως στο ματς τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ δεν θα έχουμε το ίδιο άγχος με άλλα παιχνίδια, γιατί όλοι γνωρίζουν τη δυναμική και την ποιότητά του. Πρόθεσή μας είναι να διασκεδάσουμε το παιχνίδι, αλλά και να διεκδικήσουμε ο,τι μας αναλογεί. Το γεγονός πως ο αντίπαλός μας είναι το απόλυτο φαβορί δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να καταβάλουμε τη μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι.

Παρά τη διακοπή, εμείς συνεχίσαμε να προπονούμαστε σε υψηλούς ρυθμούς και θεωρώ πως κάθε μέρα δενόμαστε όλο και περισσότερο, ώστε να είμαστε ακόμη καλύτεροι στη συνέχεια της σεζόν. Δώσαμε κι ένα φιλικό με το Ολυμπιακό, το οποίο μας βοήθησε να διατηρηθούμε σε αγωνιστική κατάσταση.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ιωνικός Νίκαιας BC

Δειτε επισης

Νέα εποχή για τον Ιωνικό Νίκαιας – Ξεκινάει από την ΕΣΚΑΝΑ

Ο Ιωνικός Νίκαιας γυρίζει σελίδα και θα ξεκινήσει από το «μηδέν» για να επιστρέψει εκεί πο…