Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μακάμπι-Ερυθρός Αστέρας 84-69

Μακάμπι-Ερυθρός Αστέρας 84-69

tarik black maccabi fox tel aviv eb19

Την πρώτης της νίκη στην φετινή Ευρωλίγκα πήρε η Μακάμπι Τελ Αβίβ, επικρατώντας με σκορ του Ερυθρού Αστέρα, σε ένα παιχνίδι που έλεγχε για τρία δεκάλεπτα, πήγε να το χάσει μέσα από τα χέρια της στο φινάλε, αλλά επανήλθε στην παράταση για το τελικό 84-69.

Πολύ δυνατά ξεκίνησαν το παιχνίδι οι γηπεδούχοι και επιθετικά και αμυντικά παίρνοντας προβάδισμα 11 πόντων στο δεκάλεπτο (24-13). 

Στην δεύτερη περίοδο η ομάδα του Μίλαν Τόμιτς ισορρόπησε το παιχνίδι χωρίς όμως να καταφέρει να πλησιάσει στο σκορ για το 39-30 του ημιχρόνου.

Ίδιο σκηνικό και στην επανάληψη με τους φιλοξενούμενων να ακολουθούν στο σκορ για το 55-47 της τρίτης περιόδου.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι παίκτες του Μίλαν Τόμιτς αποφασισμένοι να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση μετατρέποντας το παιχνίδι σε ντέρμπι στα τελευταία λεπτά, ισοφαρίζοντας σε 67-67 ένα λεπτό πριν το φινάλε.

Η τελευταία επίθεση άνηκε στους ερυθρόλευκους οι οποίοι αστόχησαν σε σουτ τριών πόντων, με τους γηπεδούχους να πράττουν το ίδιο στην εκπνοή, στέλνοντας το παιχνίδι στην παράταση. Στο εξτρά πεντάλεπτο η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου συνήλθε και με οδηγό τον Σκότι Ουίλμπεκιν έφτασε στο τελικό 84-69.

Κορυφαίοι για τους γηπεδούχους ήταν οι Κάσπι και Ουόλτερς, οι οποίοι είχαν από 15 πόντους, με τον Ουίλμπεκιν να είναι αυτός που το πήρε πάνω του στην παράταση έχοντας συνολικά 19 πόντους 9 από τους οποίους στην παράταση.

Από τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Στράτος Περπέρογλου που είχε 18 πόντους και 4 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα:24-13, 39-30, 55-47, 67-67, 84-69

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…