Κεντρική Γ' Εθνική H συνέντευξη Τύπου του αγώνα Λεύκιππος Ξάνθης – Μαντουλίδης

H συνέντευξη Τύπου του αγώνα Λεύκιππος Ξάνθης – Μαντουλίδης

DSC06925

Ο Λεύκιππος Ξάνθης πανηγύρισε τη δεύτερη του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια τη φετινή χρονιά. Η ομάδα της Ξάνθης επικράτησε εντός έδρας και του Μαντουλίδη και φιγουράρει στην κορυφή του ομίλου. Οι δύο προπονητές μετά το ματς μοίρασαν συγχαρητήρια και ο κόουτς Βαχαρίδης τόνισε ότι η ομάδα του έχει υψηλούς στόχους φέτος.

Αναλυτικά:

Καραμανώλης: «Συγχαρητήρια στον Λεύκιππο Ξάνθης που διαθέτει ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ και είναι ικανός για μεγάλα πράγματα. Εμείς είμαστε μια νέα ομάδα, βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή της προσπάθειάς μας και θέλουμε να βελτιωθούμε παιχνίδι με παιχνίδι. Χάσαμε βασικούς παίκτες του περσινού μας ρόστερ, κάνουμε αγώνα να δημιουργήσουμε το παιχνίδι μας, είμαστε άπειροι, μαθαίνουμε μέσα από τα λάθη μας και μέσα από τις προπονήσεις κοιτάζουμε να φτιάξουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο».

Βαχαρίδης: «Συγχαρητήρια στον Μαντουλίδη και αυτό δεν είναι φιλοφρόνηση αλλά η αλήθεια. Μας έβαλε δύσκολα και μας ανάγκασε να δείξουμε κάποιες αδυναμίες. Εύχομαι στον κόουτς Καραμανώλη καλή συνέχεια και ό,τι καλύτερο. Είδα πολλή κινητικότητα σήμερα στο γήπεδο και αυτό είναι ευχάριστο. Ευχαριστούμε τους Ξανθιώτες που ήρθαν στο «Φίλιππος Αμοιρίδης» την ίδια ώρα μάλιστα που έπαιζε και ο ΑΟΞ. Είμαστε μια καινούρια ομάδα, επαναπατρίσαμε Ξανθιώτες αθλητές, έχουμε στόχους υψηλούς και φιλοδοξίες. Χρειαζόμαστε χρόνο και υπομονή και ταυτόχρονα χρειαζόμαστε και τα αποτελέσματα. Πρέπει να τα συνδυάσουμε όλα αυτά. Στο δεύτερο μέρος σφίξαμε την άμυνα, βγάλαμε ποιότητα στην επίθεση και είμαστε χαρούμενοι που πετύχαμε μια καλή νίκη στο πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας»!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πανναξιακός – Ηλυσιακός 74-62

Το 1-1 έκανε ο Πανναξιακός. Ο Πανναξιακός κέρδισε για πρώτη φορά την τρέχουσα αγωνιστική π…