Κεντρική Basket League Ηρακλής Δρακόπουλος: “Δεν θα κινδυνεύσουμε, όλα εξαρτώνται από συγκυρίες”

Δρακόπουλος: “Δεν θα κινδυνεύσουμε, όλα εξαρτώνται από συγκυρίες”

Ο πρόεδρος του Ηρακλή, Θόδωρος Δρακόπουλος, μίλησε για τη νίκη της ομάδας του επί του Άρη αλλά και για τους στόχους του Γηραιού τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη νίκη επί του Άρη και την παρουσία του κόσμου: «Το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι το γήπεδο ήταν γεμάτο. Ο κόσμος και η ατμόσφαιρα ήταν υπέροχοι και αυτά μετρούν πιο πολύ από τη νίκη».

Για τον ηγετικό ρόλο που θα διαδραματίσει φέτος το μπάσκετ στα δρώμενα του Ηρακλή: «Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε καλά τη δουλειά μας για να δικαιώσουμε τις προσδοκίες του κόσμου. Από εκεί και πέρα εύχομαι ο σύλλογος να βρει τον δρόμο του σε όλα τα αθλήματα».

Για τους στόχους του Ηρακλή: «Θέλουμε να κάνουμε μια καλή πορεία. Τώρα δεν μπορώ ακριβώς να προβλέψω τι θα γίνει στο τέλος. Από ότι φαίνεται δεν θα κινδυνεύσουμε και από εκεί και πέρα πολλά εξαρτώνται από τις διάφορες συγκυρίες, όπως οι τραυματισμοί και η κούραση. Για παράδειγμα, ο Άρης το Σάββατο (5/10) δεν είχε τον καλύτερο παίκτη του, ο οποίος έλειπε λόγω τραυματισμού. Αν τον είχε πιθανώς να ήταν αλλιώς τα πράγματα».

Πηγή: Metropolis 95.5 FM

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ηρακλής

Δειτε επισης

Σκουρτόπουλος: «Όλοι θα βοηθηθούμε από τον Πιτίνο»

Ο Ηρακλής έμεινε εκτός πλέι οφ και ο Θανάσης Σκουρτόπουλος απέδωσε την μη συμμετοχή της ομ…