Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Το νέο δυνατό deal του Προμηθέα!

Το νέο δυνατό deal του Προμηθέα!

vaggelis liolios dimitris giannakopoulos

Ο Προμηθέας συνεχίζει να ανακοινώνει ισχυρούς συμπαίκτες. Οι Πατρινοί επισημοποίησαν την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας τους με την Chipita και το Molto.

Η ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας ανακοινώνει την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας της με την Chipita και το Molto, το Νο1 κρουασάν της Ελλάδας.

Η νέα αυτή συμπόρευση, που ξεκινάει με την νέα αγωνιστική περίοδο 2019-2020, έχει ως κοινό σημείο αναφοράς τις αξίες του αθλητισμού ως πηγή έμπνευσης για τους νέους και όχι μόνο.

Απόφαση μας είναι ν’ ανεβάζουμε σταθερά τον πήχη των προσδοκιών, θέτοντας κάθε χρονιά και υψηλότερους στόχους και αναζητώντας τους δυνατότερους «συμπαίκτες», που θα μας στηρίξουν στη διεκδίκηση της διάκρισης. Έτσι, φέτος, ο Προμηθέας Πάτρας τόλμησε να κάνει το επόμενο βήμα συμμετέχοντας στο 7Days ΕuroCup, τη διοργάνωση προπομπό της Euroleague, απέναντι σε κορυφαία ευρωπαϊκά σωματεία.

Η συμπόρευση με την Chipita, που στηρίζει αποδεδειγμένα το ευρωπαϊκό μπάσκετ τα τελευταία χρόνια και το Molto, το Νο1 κρουασάν της χώρας, δίνει στην ομάδα μας, τη μοναδική ελληνική εκπρόσωπο στο 7Days ΕuroCup, σημαντική ώθηση στην προσπάθειά μας να πρωταγωνιστήσουμε σ’ Ελλάδα κι Ευρώπη.

Η Chipita, συγκαταλέγεται στις ταχύτερα αναπτυσσόμενες βιομηχανίες τροφίμων και διαθέτει διεθνώς αναγνωρισμένες μάρκες προϊόντων, όπως Μolto7Days Croissant και Bake Rolls, που έχουν κερδίσει την προτίμηση των καταναλωτών σε 56 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…