Κεντρική Διεθνή Παγκόσμιο Τέρνερ:”Όλοι οι παίκτες θυσιάσαμε τόσα πολλά για το έθνος μας”

Τέρνερ:”Όλοι οι παίκτες θυσιάσαμε τόσα πολλά για το έθνος μας”

turner usa e1568311263375

Έξω από τα δόντια εξέφρασε μέσω αναρτήσεων στα social media την άποψη του για την team USA ο Μάιλς Τέρνερ, τονίζοντας ότι άπαντες στην ομάδα έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και ήταν πλήρως αφοσιωμένοι στο παγκόσμιο. Παράλληλα, δεν κρύφτηκε και πέταξε την σπόντα του σε όσους αρνήθηκαν να πάνε στο Μουντομπάσκετ.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Όλοι οι παίκτες σε αυτή την ομάδα, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, θυσιάσαμε τόσα πολλά για το έθνος μας. Τα καλοκαίρια μας, τα κορμιά μας, το πνεύμα μας. Δεν τα καταφέραμε και κανείς δε μπορεί να είναι πιο απογοητευμένος από ό,τι εμείς, αλλά αρνούμαι να δεχθώ οτιδήποτε κακό για το πώς παίξαμε. Δε μπορείτε να αμφισβητήσετε την καρδιά με την οποία παίξαμε, τον χαρακτήρα ή το πνεύμα που καταθέσαμε σε κάθε σημείο του παρκέ σε κάθε παιχνίδι. Μην δείχνετε έλλειψη σεβασμού στο συγκεκριμένο προπονητικό επιτελείο ή στην Team USA στο σύνολό της, αλλά να σεβαστείτε ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι ένα διεθνές τουρνουά και ότι οι ομάδες αυτές έχουν ταλέντο. 

Ήταν τιμή μου να μπορούσα να πηγαίνω στον πόλεμο με καθέναν από εσάς. Εμείς ήμασταν εκείνοι που πήγαμε ένα βήμα μπροστά όταν άλλοι έκαναν πίσω. Εξασφαλίσαμε στην χώρα μας την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Έχουμε δουλειά να κάνουμε για να χτίσουμε την κληρονομιά που μας έμεινε, προτού μπούμε στην ιστορία με αρνητικό τρόπο. Αλλά αυτό θα κάνει το επόμενο μετάλλιο ακόμη πιο γλυκό».

mails 2

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Παγκόσμιο

Δειτε επισης

Νέντοβιτς: «Δεν μετανιώνω που δεν πήγα στο Mundobasket»

Στην Εθνική Σερβίας αναφέρθηκε ο Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς σε δηλώσεις που πα…