Κεντρική NBA Αντετοκούνμπο: «Συμφωνώ απόλυτα με τον Λάιλς»

Αντετοκούνμπο: «Συμφωνώ απόλυτα με τον Λάιλς»

Γιάννης Αντετοκούνμπο

Στο πλευρό του Λάιλς τάχθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Την ανάγκη να στηρίξει την άποψη του Νόα Λάιλς, περί πρωταθλητών κόσμου ένιωσε και εξέφρασε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο αστέρας των Μιλγουόκι τάχθηκε στο πλευρό του Λάιλς, λέγοντας πως οι πραγματικοί πρωταθλητές κόσμου είναι οι Γερμανοί (επικράτησαν στον τελικό του Μουντομπάσκετ της Σερβίας) και όχι η ομάδα που κατακτά το πρωτάθλημα του NBA, επειδή αυτό είναι το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.

Μετά την αποτυχημένη παρουσία της Team USA στη διοργάνωση που ολοκληρώθηκε την Κυριακή στις Φιλιππίνες και την τέταρτη θέση, έχει γίνει πολλή συζήτηση για το μέλλον και την ενεργοποίηση του ΛεΜπρον αλλά και άλλων Αμερικανών αστέρων, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024 στο Παρίσι.

Ο Λάιλς είχε πει: «Παγκόσμιοι Πρωταθλητές πού; Στις Ηνωμένες Πολιτείες», και η φράση αυτή έγινε viral. Με τη σειρά του ο Γιάννης σχολιάζοντας αυτό το θέμα είπε:

«Ήθελα τόσο πολύ να τον υπερασπιστώ. Ενώ είπε κάτι τόσο προφανές δέχτηκε τόση κριτική, αλλά πιστεύω ότι ο κόσμος δεν το αντιλαμβάνεται. Μοιάζει με αλαζονεία. Δεν μπορείς να λες ότι είσαι Πρωταθλητής Κόσμου επειδή παίζεις στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Η μόνη ομάδα που μπορεί να πει ότι είναι Πρωταθλήτρια κόσμου, είναι η Γερμανία, που κέρδισε το Παγκόσμιο Κύπελλο την Κυριακή. Συμφωνώ απόλυτα με τον Λάιλς».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Η Τσινέκε στο Μεξικό… σημαίνει και εκτός Εθνικής ομάδας(;)

Η Έλενα Τσινέκε συνεχίζει στο Μεξικό, τί σημαίνει αυτό για τη συμμετοχή της στην Εθνική Η …