Κεντρική Basket League Άρης Μητρούδης:”Ήθελα να πάρω την ομάδα και να φύγω μα δεν με άφηνε ο Βασιλακόπουλος”

Μητρούδης:”Ήθελα να πάρω την ομάδα και να φύγω μα δεν με άφηνε ο Βασιλακόπουλος”

giorgos vasilakopoulos

Σε μια ιστορία από τον τελικό του κυπέλλου του 1993 αναφέρθηκε ο τότε πρόεδρος του ΆρηΘεόφιλος Μητρούδης, στο βιβλίο που εξέδωσε με τίτλο «Η Αυτοκρατορία. Η άνοδος και η πτώση από την πίσω πλευρά του φεγγαριού».

Συγκεκριμένα, μίλησε για τα διαιτητικά λάθη του τότε τελικού, και αποκάλυψε ότι πρόθεση του ήταν να πάρει την ομάδα και να φύγει, με τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο να μην του το επιτρέπει.

Διαβάστε αναλυτικά το σχετικό απόσπασμα:

«Ο Γκάλης ανέπνεε και οι διαιτητές σφύριζαν φάουλ. Ανέτρεπαν συνεχώς το παιχνίδι. Το πήγαιναν εκεί που ήθελαν. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, σηκώθηκα από τη θέση μου και ετοιμάστηκα να κατέβω στο γήπεδο. Στο μυαλό μου είχα να πάρω την ομάδα και να φύγω! Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, που με παρακολουθούσε, με είδε να κατεβαίνω τα σκαλοπάτια και μου φώναξε δυνατά: “Θεόφιλε, πού πας; Κάτσε κάτω”. Ο Γιώργος άστραψε και βρόντηξε. Έκανα πίσω. Γύρισα και είδα την κερκίδα. Ήταν γεμάτη φιλάθλους. Οι οπαδοί του Άρη δήλωναν παρόντες. Ήταν εκεί και αγωνιού­σαν για την ομάδα. Συγκινήθηκα. Οργίστηκα. Έβλεπα ότι δεν μπορούσα να κάνω κάτι. Ήξερα τι συμβαίνει και δεν μπορούσα να βοηθήσω»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…