Κεντρική Ιωνικός Νίκαιας BC Κουφός: “Η Ιωνικάρα θα πάει καλά”

Κουφός: “Η Ιωνικάρα θα πάει καλά”

ionikos5

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (26/9) η εκδήλωση για την παρουσιάση του 28ου Πρωταθλήματος Basket League 2019-20. Διαβάστε τι δήλωσαν Στέργιος Κουφός και Μάριος Μπατής.

Λίγες ώρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, που θα σηματοδοτήσει και την επιστροφή του Ιωνικού Νικαίας Affidea στα “σαλόνια”, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση και η συνέντευξη Τύπου. Σε αυτή, βραβεύθηκαν οι κορυφαίοι της περσινής σεζόν και μίλησαν προπονητές και παίκτες των 14 ομάδων.

Από πλευράς Ιωνικού Νικαίας Affidea, δηλώσεις για το νέο πρωτάθλημα έκαναν οι Στέργιος Κουφός και Μάριος Μπατής.

Ion

Κουφός: “Η Ιωνικάρα θα πάει καλά”

Ο προπονητής της ομάδας ανέφερε: “Το πιο σημαντικό από ολα ειναι ο Θεός να δινει δύναμη και υγεία σε όλους τους εμπλεκομένους, ώστε να είναι κι αυτό το πρωτάθλημα ανταγωνιστικό χωρίς ευτράπελα. Υπηρετώ μια ομάδα, η οποία μετά από 32 χρόνια επανεμφανίζεται στην πρώτη κατηγορία, αλλά είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται σε αυτό το σύγχρονο μπάσκετ. Είμαι ευτυχισμένος που συμμετέχω κι εγώ σε αυτή την όμορφη μπασκετική τρέλα που πρεσβεύει ο ιδιοκτήτης και ο κόσμος που έρχεται πάντα δίπλα μας, ακόμη και στις προπονήσεις. Φέτος ουσιαστικά θα δώσουμε 13 παιχνίδια σε ουδέτερη έδρα και 13 εκτός έδρας. Θέλουμε να περάσει αυτή η λειψή χρονιά, για να μπορέσει ο Ιωνικός να δείξει τι παραπάνω μπορεί να κάνει στο στολίδι που ευελπιστούμε να φτιαχτεί στη Νίκαια.”.

Σε ερώτηση για το πώς είναι τα πράγματα στην ομάδα σε σχέση με το παρελθόν, αποκρίθηκε: “Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί βλέπω τον κ. Αλεξανδρίδη, τον κ. Μπολάτογλου και γενικά ανθρώπους που υπηρετούσαν και πριν 32 χρόνια την ομάδα. Προτεραιότητά μας είναι η παραμονή και να τη συνδυάσουμε με όμορφο μπάσκετ. Είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα τώρα, υπάρχουν λιγότερες μέρες προετοιμασίας, αλλά πρέπει να δείξουμε από το Σάββατο τι πρεσβευει αυτή η ομάδα. Θέλω να δώσω μια συμβουλή, να χαμογελάτε και όλα θα πάνε καλά. Και η Ιωνικάρα θα πάει καλά”.

Koufos1

Μπατής: “Ο κόσμος μας είναι φοβερός”

Από την άλλη, ο πολύπειρος γκαρντ τόνισε: “Εύχομαι καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους με υγεία. Ο Ιωνικός επιστρέφει μετά από 32 χρόνια και πρέπει να κάνει μικρά βήματα, να μεγαλώσει ως οργανισμός και να είμαστε εδώ και του χρόνου. Η φανέλα είναι βαριά, εγώ γνωρίζω και την περιοχή καθώς είμαι από το Κερατσίνι. Το συναίσθημα ειναι μοναδικό, οι φίλαθλοι ειναι φοβεροί και τους περιμένουμε μαζί μας από το Σάββατο κιόλας”.

Batis

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ιωνικός Νίκαιας BC

Δειτε επισης

Νέα εποχή για τον Ιωνικό Νίκαιας – Ξεκινάει από την ΕΣΚΑΝΑ

Ο Ιωνικός Νίκαιας γυρίζει σελίδα και θα ξεκινήσει από το «μηδέν» για να επιστρέψει εκεί πο…