Κεντρική Basket League Άρης Γουλιέλμος: “Μην ανησυχείτε, τα ban θα μηδενιστούν πριν το πρώτο τζάμπολ”

Γουλιέλμος: “Μην ανησυχείτε, τα ban θα μηδενιστούν πριν το πρώτο τζάμπολ”

Ο Άρης έχει προχωρήσει σε deal με Αμερικανούς οι οποίοι για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής, θα πρέπει να “φύγει” η απαγόρευση μεταγραφών. Ο Δημήτρης Γουλιέλμος εμφανίστηκε βέβαιος ότι το συγκεκριμένο θέμα θα λυθεί.

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ είπε μεταξύ άλλων στο Yellow Radio:

“Τα ban πριν την έναρξη της σεζόν θα μηδενίσουν… Νωρίτερα από το πρώτο τζάμπολ. Μην ανησυχείτε, δεν γίνεται τίποτα τυχαία. Τίποτα δεν είναι απλό και η ομάδα αυτή έχει ανάγκη από τον κόσμο της, από τους Αρειανούς. Όποιος δεν μπορεί να κάνει πολλά, μπορεί να αγοράσει ένα φθηνό διαρκείας. Ας έρθει ο Αρειανός να αγκαλιάσει την ομάδα, γιατί ο αριθμός των διαρκείας δεν με κάνει εμένα περήφανο.

Φέτος θα κάνουμε ομάδα που δεν είχαμε τα τελευταία χρόνια. Να ξανακάνουμε ωραίο το μπάσκετ στη Θεσσαλονίκη. Να φεύγουμε από το Παλέ με χαμόγελο”.

Για το θέμα Πετσάρσκι: “Ο Πετσάρσκι αν έρθει, θα έρθει σαν Έλληνας. Το παιδί θέλουμε να έρθει, είναι χαρισματικό και θέλουμε να του δώσουμε την ευκαιρία να δείξει το ταλέντο του για 2-3 χρόνια και να αλλάξει τη ζωή του προς το καλύτερο. Είναι δικό του θέμα, ο Άρης έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει…”.

Πρόσθεσε, ακόμη, ότι “αν πάνε τα πράγματα όπως τα περιμένουμε, η ομάδα θα έχει εκπλήξεις. Σε κάποιο βαθμό πρέπει να στηρίξει ο Αρειανός, πρέπει να αγκαλιάσει την ομάδα του. Δεν υπάρχει η εναλλακτική “ας τα βάλει ο Γουλιέλμος”. Εγώ δεν στερούμαι; Τα στερούμαι, δεν ειμαι εκατομμυριούχος να πετάω χρήματα. Όμως ο Άρης είναι ο κόσμος του. Περιμένω η στήριξη του κόσμου να έρθει τώρα, να έχουμε 1.500 διαρκείας. Είναι μακριά ακόμα αυτό το νούμερο…”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ντουράντ – Πίπεν: Μία νέα μεγάλη κόντρα ξεκίνησε στο ΝΒΑ [pics]

Οι κόντρες στο ΝΒΑ είναι σύνηθες φαινόμενο και φαίνεται ότι έχει ξεκινήσει μία καινούρια. …