Κεντρική Basket League Άρης Ο κόσμος βάζει ξανά… πλάτη, επιτακτική ανάγκη το γεμάτο Παλέ!

Ο κόσμος βάζει ξανά… πλάτη, επιτακτική ανάγκη το γεμάτο Παλέ!

aris kosmos pale

Μπροστά του έχει ακόμη έναν… μικρό “τελικό”. Ο Άρης την Κυριακή (8/12, 17.00) υποδέχεται τον Πανιώνιο, με το “πρέπει” της νίκης να είναι πολύ μεγάλο για τους Θεσσαλονικείς. Για ένα ακόμη εντός έδρας ματς, η στήριξη των φιλάθλων είναι απαραίτητη. Ήδη ο Super 3 έκανε κάλεσμα και μοιάζει επιτακτική ανάγκη ο κόσμος να βάλει -ξανά- πλάτη για να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα το σύνολο του Σούλη Μαρκόπουλου.

Η ομάδα είναι απόλυτα συγκεντρωμένη στο παιχνίδι της Κυριακής, παρά τα πολλά οικονομικά “αγκάθια” που έχουν προκύψει τον τελευταίο καιρό και το γεγονός πως ο Δημήτρης Γουλιέλμος είναι… εξαφανισμένος από τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Άρης και μονίμως με αυτά ασχολείται ο Χάρης Παπαγεωργίου (ο οποίος έχει βρει ήδη πολλές λύσεις, όμως το έργο του είναι πολύ δύσκολο καθώς μπροστά του έχει ένα… βουνό προβλημάτων).

Στην παρούσα φάση προέχει η νίκη στον αγώνα με τον Πανιώνιο αλλά μετέπειτα φαίνεται αναγκαίο στο να… αλλάξει κάτι διοικητικά μιας και ο Γουλιέλμος δεν δείχνει ικανός να “σηκώσει” το βάρος ενός τόσο μεγάλου συλλόγου, όπως ο Άρης.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Τενερίφη – Περιστέρι 97-93

Έφτασε μέχρι τέλους αλλά δεν τα κατάφερε το Περιστέρι… Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη έφτασε …