Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ευρωλίγκα για Παναθηναϊκό:” Η σεζόν μπορεί να τους μείνει αξέχαστη”

Ευρωλίγκα για Παναθηναϊκό:” Η σεζόν μπορεί να τους μείνει αξέχαστη”

nick calathes panathinaikos promitheas

Αφιέρωμα στον Παναθηναϊκό της επόμενης σεζόν έκανε η Ευρωλίγκα, με τους διοργανωτές να δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στον Νικ Καλάθη, από τα χέρια του οποίου θα ξεκινάνε για άλλη μια σεζόν οι επιθέσεις της ομάδας.

Συγκεκριμένα, αρχικά γίνεται μια αναφορά στον νέο τεχνικό της ομάδας Αργύρη Πεδουλάκη, και εν συνεχεία αναλύονται οι προσθήκες των πράσινων.

Αρχικά, αναφέρεται η ενίσχυση στην περιφέρεια με αιχμή του δόρατος την ικανότητα του Φριντέτ στο σουτ, αλλά και την σκληράδα του Ράις.

Το αφιέρωμα ολοκληρώνεται με την Euroleague να εστιάζει στους ψηλούς και ιδιαίτερα τον Τζόνσον, ο οποίος αν “πιάσει” στην Ευρώπη μπορεί να κάνει την σεζόν αξέχαστη για το τριφύλλι!

Διαβάστε αναλυτικά:

«Η επιτυχία της νέας backcourt σε όλη τη διαδρομή της σεζόν θα κρίνει αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να εδραιώσει τη θέση του στο πρώτο μισό της βαθμολογίας. Με τον Καλάθη να καθοδηγεί την ορχήστρα, τον Φριντέτ να πετάει… καυτές βόμβες και τον δυναμισμό του Ράις να έχει προστεθεί, ο συνδυασμός για τους “πράσινους” μοιάζει εξαιρετικός και η ομάδα μπορεί να είναι μεταξύ των κορυφαίων στο σκοράρισμα φέτος. Τα νέα αποκτήματα στη γραμμή των ψηλών θα παίξουν εξίσου σημαντικό ρόλο και αν ο Τζόνσον μεταφέρει τις ικανότητές του του στην ευρωπαϊκή σκηνή, τότε η σεζόν μπορεί να μείνει αξέχαστη για τον Παναθηναϊκό»,

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στην Κροατία για θεραπεία ο Μπάλντγουιν

Προσπάθεια να προλάβει το game 3 κάνει ο Ουέιντ Μπάλντγουιν. Εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται…