Κεντρική Basket League Άρης Βεργίνης: “Έχω χαρίσει χρήματα στον Άρη”

Βεργίνης: “Έχω χαρίσει χρήματα στον Άρη”

Βεργίνης

Για την αποχώρηση του από τον Άρη για τον Πανιώνιο μίλησε ο Δημήτρης Βεργίνης, τονίζοντας ότι την ομάδα της Θεσσαλονίκης θα την έχει για πάντα στην καρδιά του, παρά τις όποιες προστριβές υπήρξαν.

Παράλληλα ο νέος γκαρντ του Πανιωνίου έκανε ειδική αναφορά στο οικονομικό κομμάτι της σχέσης του με την ΚΑΕ Άρης, τονίζοντας ότι του χρωστάνε λεφτά.

Διαβάστε αναλυτικά:

“Ο Άρης είναι πάντα στην καρδιά μου είτε είμαι στην ομάδα είτε όχι. Μετά από μία περίεργη για εμένα χρονιά, θεωρώ ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή, είναι καλύτερο να αποχωρήσω. Προσωπικοί λόγοι, αλλά και το γεγονός ότι έχω πολλές οικονομικές εκκρεμότητες εδώ και 8 χρόνια, οι οποίοι δεν έχουν τακτοποιηθεί, με οδήγησαν σε αυτή μου την απόφαση. Έχω χαρίσει χρήματα, έχω χάσει και ποτέ δεν προσπάθησα να φέρω την ομάδα σε δύσκολη θέση με τη στάση μου. Εύχομαι ο Άρης να ξεπεράσει όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και να φτάσει στο σημείο να είναι υγιής οικονομικά ομάδα, γιατί δεν αξίζει σ’ αυτήν αλλά ούτε και στον κόσμο της να είναι σε αυτή την κατάσταση. Επόμενος σταθμός της καριέρας μου, ο “Ιστορικός” Πανιώνιος”, γνώριμα για μένα λημέρια. Εις το επανιδείν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…