Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Παππάς: “Πρέπει να αποβάλλω το ψυχολογικό που έχω”

Παππάς: “Πρέπει να αποβάλλω το ψυχολογικό που έχω”

nikos pappas panathinaikos

Την πεποίθηση του ότι θα είναι έτοιμος όταν ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού εξέφρασε ο Νίκος Παππάς μιλώντας στον ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6 στο πλαίσιο της media day της ομάδας, ωστόσο τόνισε ότι θα πρέπει με την επιστροφή του να έχει ξεπεράσει το ψυχολογικό που έχει αποκομίσει από τους τραυματισμούς.

Παράλληλα, αναφερόμενος στον Γιάννη Αθηναίου που υπέστη παρόμοιο τραυματισμό, δήλωσε ότι η αποθεραπεία είναι μια δύσκολη διαδικασία, ωστόσο πρόσθεσε ότι θεωρεί ότι ο συμπαίκτης του έχει την δύναμη να ανταποκριθεί.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Το πρόγραμμα για μένα είχε ξεκινήσει νωρίτερα εδώ με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Όλα πάνε καλά και θεωρώ ότι σε λίγο καιρό θα είμαι έτοιμος να μπω σε παιχνίδι με επαφή και να μπω στις υποχρεώσεις της ομάδας».

Για τον τραυματισμό του Αθηναίου«Είναι μια επίπονη διαδικασία. Στην αρχή δεν συνειδητοποιείς πόσο δύσκολο είναι. Τα δύσκολα είναι μετά, όταν βρίσκεσαι μόνος σου σε ένα γυμναστήριο. Ο Γιάννης όμως είναι ένας δυνατός χαρακτήρας και θα επανέλθει. Τον περιμένουμε όλοι πίσω».

Για την φιλοσοφία του Παναθηναϊκού«παραδοσιακά οι ομάδες του Πεδουλάκη βρίσκουν τον τρόπο στην επίθεση να είναι αποδοτικές. Έχουμε καλούς σουτέρ. Θα γίνω κι εγώ γραφικός, αλλά θέλουμε χρόνο και θα δούμε στα επίσημα ματς». 

Για την επιστροφή του: «Δεν θέλω να βιαστώ. Ο κόουτς μου έχει δείξει κατανόηση. Πρέπει να αποβάλλω το ψυχολογικό που έχω, αλλά θέλω να είμαι έτοιμος στα επίσημα, να βρίσκομαι στο 100% όταν θα μπω στο γήπεδο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…