Κεντρική Basket League Άρης Ο Μποχωρίδης, ο Σακελλαρίου, o Bεργίνης και τα… υπόλοιπα ζητήματα

Ο Μποχωρίδης, ο Σακελλαρίου, o Bεργίνης και τα… υπόλοιπα ζητήματα

aris boxoridis leuteris

Στο προσκήνιο παραμένει η υπόθεση του Λευτέρη Μποχωρίδη για τον Άρη. Δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να προκύψει κάτι… χειροπιαστό για το ζήτημα του Ελληνα παίκτη που θέλει κάποιες εγγυήσεις σε ό,τι αφορά το οικονομικό. Διατηρείται ανοιχτή γραμμή μεταξύ της πλευράς του καλαθοσφαιριστή και των “κιτρίνων” και υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως μπορεί να βρεθεί η χρυσή τομή για να “τελειώσει” οριστικά το θέμα της παραμονής. Από εκεί και πέρα, το όνομα του Βαγγέλη Σακελλαρίου “ακούγεται” εδώ και καιρό για τον Άρη.

Φαίνεται να είναι στο… χέρι των “κιτρίνων” το πότε θα “τελειώσουν” το ζήτημά του για να “ανηφορίσει” στη Θεσσαλονίκη ο παίκτης, την ίδια στιγμή που ο Δημήτρης Βεργίνης περιμένει τα επόμενα 24ωρα ενημέρωση για χρήματα που έχει λαμβάνειν (το πρόβλημα εντοπίζεται σε οφειλόμενα από παλαιότερες περιόδους που έπαιξε στον Άρη και δείχνει υπομονή δίχως να έχει τραβήξει το σχοινί σε βάρος της ομάδας), με τον έμπειρο παίκτη να έχει προτάσεις στα χέρια του και να έχει την δυνατότητα να “ενεργοποιήσει” αυτή του Πανιωνίου, για να μετακομίσει εκεί.

Μέσα σε όλα αυτά, κατά την διάρκεια της εβδομάδας αναμένεται συζήτηση με τον Βασίλη Χρηστίδη τον οποίο “πλησίασε” ο Ολυμπιακός (το συμβόλαιο του νεαρού με τους “κίτρινους” για τις επόμενες χρονιές είναι πολύ υψηλό, οπότε αυτό… δεν συμφέρει τον Άρη) ενώ συνεχίζονται οι επαφές για την άρση του ban, μια υπόθεση που “καίει” τους ανθρώπους του Άρη. Φαίνεται το όλο θέμα να είναι σε καλό δρόμο, αλλά το ζητούμενο είναι να ολοκληρωθεί και… τυπικά. Ο Σούλης Μαρκόπουλος έχει “κοιτάξει” παίκτες, που μπορεί η ομάδα να “πλησιάσει” και να αποκτήσει, δίχως τον περιορισμό των ban.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…