Κεντρική Γ' Εθνική Κράτησε δύο η Ασπίδα Ξάνθης (pic)

Κράτησε δύο η Ασπίδα Ξάνθης (pic)

apostolis koutsogiannis aspida

Η Ασπίδα Ξάνθης προχωράει τον σχεδιασμό της για τη νέα χρονιά και φροντίζει να κρατήσει τα σημαντικά γρανάζια της περσινής χρονιάς. Συγκεκριμένα, η ομάδα ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Αποστόλη Κουτσογιάννη και τον Αντώνη Παπαδάκη.

Αναλυτικά:

“Η οικογένεια της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ ανακοινώνει με μεγάλη χαρά και ιδιαίτερη ικανοποίηση την ανανέωση της συνεργασίας της με δύο ακόμη Ξανθιώτες αθλητές, τον ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗ (center, 2.00, 1983) και τον ΑΝΤΩΝΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ (playmaker, 1.93, 1995), οι οποίοι θα είναι οι αρχηγοί της ανδρικής μας ομάδας την αγωνιστική χρονιά 2019-2020.

Ο εμβληματικός αρχηγός, Απόστολος Κουτσογιάννης, ξεκίνησε το μπάσκετ στην ομάδα της καρδιάς του, την ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ.

Στην μακρά μπασκετική του πορεία έχει αγωνιστεί στη ΘΕΡΜΗ Θεσσαλονίκης (Γ΄Εθνική), στην ΞΑΝΘΗ BF (Γ’ Εθνική, Β’ Εθνική, Α2 Εθνική), στον ΑΡΚΑΔΙΚΟ (B’ Eθνική), στον ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (Β΄Εθνική) και στον Γ.Σ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γ’ Εθνική, Β’ Εθνική).

Από το 2013 αγωνίζεται με τα χρώματα της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ, αποτελώντας έναν από τους βασικούς συντελεστές της επιτυχημένης παρουσίας της ομάδας μας, για έξι συναπτά έτη, στις εθνικές κατηγορίες (Β΄και Γ’ Εθνική). Την αγωνιστική χρονιά 2018-19, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, πέτυχε 281 πόντους με 12 τρίποντα.

Ο Αντώνης Παπαδάκης είναι ένας αθλητής, γέννημα θρέμα της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ. Ανδρώθηκε μπασκετικά και έχει αγωνιστεί με ιδιαίτερη επιτυχία σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου μας. Αποτελεί ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας στην εξαετή παρουσία της στις εθνικές κατηγορίες, ενώ παράλληλα σπουδάζει στο Πολυτεχνείο Ξάνθης.
Την αγωνιστική χρονιά 2018-19, στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, πέτυχε 264 πόντους με 25 τρίποντα.

Ευχόμαστε στους αρχηγούς της ομάδας μας υγεία και πολλές επιτυχίες!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πανναξιακός – Ηλυσιακός 74-62

Το 1-1 έκανε ο Πανναξιακός. Ο Πανναξιακός κέρδισε για πρώτη φορά την τρέχουσα αγωνιστική π…