Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Τα εισιτήρια διαρκείας του Ρεθύμνου

Τα εισιτήρια διαρκείας του Ρεθύμνου

Το Ρέθυμνο κατάφερε να παραμείνει στην Basket League και θα βρίσκεται γι ακόμη μία χρονιά στα μεγάλα σαλόνια. Η κρητική ομάδα θέλει τον κόσμο της στο πλευρό της και τους ενημέρωσε ότι κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν από σήμερα.

Αναλυτικά:

“Από σήμερα, Δευτέρα 8 Ιουλίου, ξεκινάει η διάθεση των καρτών διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020, που θα βρει την ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings για 9η συνεχόμενη χρονιά (10η συνολικά) στην Basket League και ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες του αθλήματος.

Οι φίλαθλοι με την αγορά μίας κάρτας διαρκείας εξασφαλίζουν την παρουσία τους σε όλα τα παιχνίδια στο «Μελίνα Μερκούρη» και γίνονται μέλη της μεγάλης οικογένειας μας, ενώ θα έχουν έκπτωση στην μπουτίκ της ομάδας μας. Να σημειώσουμε πως τα διαρκείας θα ισχύσουν για τα εντός έδρας παιχνίδια της κανονικής διάρκειας της Basket League, των play offs και του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι κατηγορίες παραμένουν ίδιες με τις κάρτες FRIENDS, FUN CLUB, EXCLUSIVE, SUPPORTER και VIP.

Μέχρι την Παρασκευή 30 Αυγούστου οι κάτοχοι των περυσινών καρτών διαρκείας, έχουν δικαίωμα ανανέωσης της ίδιας θέσης που κατείχαν την περσινή σεζόν, ενώ οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατοχυρώσουν κάποια από τις διαθέσιμες θέσεις.

Από τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου θα δοθούν στο κοινό όλες οι κενές θέσεις συμπεριλαμβανομένων και αυτών που δε θα ανανεωθούν από τους περσινούς κατόχους.

ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΡΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Η διάθεση των καρτών διαρκείας θα γίνεται από τα γραφεία της ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings (Ηγ. Γαβριήλ 103-105), τηλ: 28310 36279.
Δευτέρα – Παρασκευή: 10:00-14.00
Διαδικτυακά: Ticketmaster

Εξασφάλισε την παρουσία σου σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας, στήριξε την και γίνε μέλος της μεγάλης μας οικογένειας“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…