Κεντρική Elite League Στον “αέρα” η Καστοριά, οδεύει προς τοπικό!

Στον “αέρα” η Καστοριά, οδεύει προς τοπικό!

ΔΙΤΣΙΟΣΜΑΚΗΣ

Η Καστορία ήταν από τις ομάδες, που ξεχώρισαν στο περσινό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας, αλλά φαίνεται ότι η νέα χρονιά θα τη βρει στα τοπικά. Ο πρόεδρος της ομάδας, Ναούμ Δίτσιος, παραιτήθηκε από την ομάδα και όλα πλέον είναι στον “αέρα”.

Αν δεν αλλάξει κάτι και δεν βρεθεί κάποια λύση, τότε η Καστοριά θα αγωνιστεί σε τοπική κατηγορία τη νέα χρονιά, καθώς όπως σημείωσε ο κ. Δίτσιος το ΑΦΜ της δεν πωλείται.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

“Πετύχαμε τους στόχους μας για φέτος χωρίς να έχουμε κάποια πρόβλεψη για το μέλλον ενώ ένα δεύτερο ζήτημα ήταν οι αθλητικές εγκαταστάσεις. Το γήπεδο θέλει αλλαγή παρκέ και σκεπής. Πέρσι, παίξαμε ένα παιχνίδι στο Άργος το οποίο και χάσαμε. Φέτος, δεν ξέρουμε πόσοι αγώνες θα γίνουν εκεί. Θα εξαρτηθεί από τον καιρό… Ως εκ τούτο και επειδή μόλις τέλειωσαν οι εκλογές, τοπικές και περιφερειακές διαπίστωσα πως κανείς δεν έχει στο πρόγραμμα την ομάδα μας και κανείς δεν ενδιαφερόταν για το καστοριανό μπάσκετ.

Θεωρώ πως ο δικός μου ο κύκλος έκλυσε στην ομάδα. Χθες υπέβαλα τη παραίτησή μου για αυτούς τους λόγους που ανέφερα. Δεν σημαίνει όμως πως δεν αγαπώ το άθλημα και πως η Καστοριά ήταν φωτοβολίδα. Αλλά αν υπήρχαν οι υποδομές να είστε σίγουροι πως θα συνέχιζα. Δυστυχώς δεν προϋποθέτει τίποτα ένα μέλλον με αξιοπρέπεια που σαν επιχειρηματίας και σαν ενεργός πολίτης της πόλης να κινηθώ στις κατευθύνσεις που το ύφους μου υπαγορεύει. Φυσικά αυτό το τάιμινγκ  είναι συγκεκριμένο.

Ήθελα να κάνω νωρίτερα αυτή την ανακοίνωση. Η απόφαση αυτή πάρθηκε μαζί με την οικογένειά μου. Επίσης, ποτέ η ομάδα δεν θα πουλήσει το ΑΦΜ. Ο ΑΣΚ ανήκει στη Καστοριά και δεν πουλάει ΑΦΜ. Εκπροσωπεί τους γουναράδες. Αν παρέμενα μόνο κακό θα έκανα. Γι’ αυτό το λόγο με σοβαρότητα και πόνο ψυχής και πικρία αποχωρώ από την διοίκηση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Μονακό – Φενέρμπαχτσε 93-88 (vid)

Το γύρισε και ισοφάρισε η Μονακό Η Μονακό επικράτησε της Φενέρ με σκορ 93-88 και ισοφάρισε…