Κεντρική Basket League Οι προσκλήσεις εστάλθησαν, κερδίζουν οι καλύτεροι!

Οι προσκλήσεις εστάλθησαν, κερδίζουν οι καλύτεροι!

ΕΣΑΚΕ

Ο ΕΣΑΚΕ και η ΕΟΚ απέστειλαν προσκλήσεις σε όλες τις ομάδες της Α2 και της Β’ Εθνικής για την 14η θέση της Basket League.

Είναι μια διαδικασία η οποία θα κρατήσει με σκοπό τις επόμενες ημέρες να υπάρχει κατάληξη. Αυτό που έχει σημασία είναι να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή, για να κλείσει το παζλ.

Εδώ βέβαια θα χρειαστεί γερό πορτοφόλι μιας και θα πρέπει να αναφέρουμε πως στην Καρδίτσα υπήρχε ενδιαφέρον από ανθρώπους της πόλης, αλλά έγινε και ερώτηση για τα εγγυημένα έσοδα που υπάρχουν από την κεντρική διαχείριση, ώστε να υπάρχει ένας συγκερασμός δυνάμεων. Εκεί οι άνθρωποι που έκαναν τον αγώνα τους, δε μπόρεσαν να δώσουν την απάντηση, οπότε ήρθε η αρνητική απάντηση.

Χθες, η Κύμη ανέστειλε τη λειτουργία της, ο Χολαργός πήγε Ρόδο, ΔΗΛΑΔΗ αναφέρουμε υγιείς προσπάθειες που κατέληξαν σε πάγωμα. Οπότε, οποιαδήποτε προσπάθεια γίνει σε Ερμή Αγίας ή Κόροιβο Αμαλιάδας θα πρέπει να σχεδιαστεί σωστά.

Επίσης, οι αποφάσεις που πάρθηκαν στον ΕΣΑΚΕ για τη βελτίωση και τη θωράκιση του Πρωταθλήματος αποτελούν μια καινοτομία. Το ελληνικό μπάσκετ σε συλλογικό επίπεδο δε σηκώνει άλλες ανοησίες. Το προϊόν έχει πληγεί ανεπανόρθωτα και ζητείται από όλους καλή διάθεση και συσπείρωση δυνάμεων.

Αν συνεχίσει ο καθένας, το κοντό και το μακρύ του…, τότε δεν υπάρχει καμία σωτηρία για το άθλημα. Ας ελπίσουμε πως θα έρθουν καλύτερες ημέρες!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Στέλιος Παρθενάκης
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…