Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Καμπερίδης:”Τα εύστοχα σουτ μας έδωσαν αυτοπεποίθηση”

Καμπερίδης:”Τα εύστοχα σουτ μας έδωσαν αυτοπεποίθηση”

kaberidis

Η εθνική ομάδα κάτω των 20 ετών έκανε πολύ καλό ξεκίνημα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U20, κερδίζοντας εύκολα την Σλοβενία με σκορ 90-79, και ο Γιώργος Καμπερίδης στις δηλώσεις του στο περιθώριο της αναμέτρησης εστίασε στα εύστοχα σουτ των παικτών του Λιμνιάτη στην εκκίνηση του αγώνα που έδωσαν αυτοπεποίθηση στους παίκτες.

Παράλληλα, τόνισε ότι η ομάδα είχε και κάποια κενά διαστήματα τα οποία θα της στοιχίσουν στην συνέχεια της διοργάνωσης αν δεν εξαλειφθούν.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Τα εύστοχα αυτά σουτ ήταν στην αρχή και λειτούργησαν ίσως ως ένα κίνητρο για να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση και να παίξουμε πιο δυνατά, να «καθαρίσουμε» το παιχνίδι από την αρχή.

Προσπαθούμε να παίξουμε όσο πιο ομαδικά γίνεται, έτσι ώστε να βρούμε τις πιο εύκολες και σωστές λύσεις στην επίθεση. Αυτό ήταν που μας βοήθησε και σήμερα.

Είχαμε κάποια κενά διαστήματα στο παιχνίδι μας, το καταλαβαίνουμε και πιστεύω αγώνα με τον αγώνα θα διορθώσουμε τα λάθη μας και θα μειώνονται κι αυτά τα «κακά» διαστήματα. Κάναμε ένα δυνατό ξεκίνημα που μας δίνει καλή ψυχολογία, ώστε να είμαστε δυνατοί στα επόμενα παιχνίδια».

Για την αυριανή αναμέτρηση με την Πολωνία: «Είναι μια καλή ομάδα, έχει κάποιους καλούς παίκτες και δεν πρέπει να της δώσουμε ρυθμό, όπως φυσικά δεν πρέπει και να την υποτιμήσουμε για κανένα λόγο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…