Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Χώρος αναψυχής στο προπονητικό του Προμηθέα (pic)

Χώρος αναψυχής στο προπονητικό του Προμηθέα (pic)

ghp openbar19 114

O Προμηθέας Πάτρας έχει πρότζεκτ μεγάλης ομάδας και το αποδεικνύει ακόμα μια φορά.

Μετά τον αγωνιστικό θρίαμβο με την συμμετοχή στους τελικούς της Α1 και τον υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο που έφτιαξε, δημιούργησε και χώρο αναψυχής μέσα στο κέντρο με καφέ και άλλα, φέρνοντας ακόμα πιο κοντά στην ομάδα τον κόσμο της Πάτρας.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Η νέα πρόταση του Προμηθέα γι’ αυτό το καλοκαίρι έρχεται μ’ έναν ειδυλλιακό χώρο πρασίνου, δροσιάς και παιχνιδιού, ανοιχτό στο κοινό από το πρωί ως το βράδυ, ώστε να μπορεί κάποιος ν’ απολαύσει τον πρωινό καφέ του, ή να δροσιστεί μ’ ένα απογευματινό ρόφημα κι ένα λαχταριστό παγωτό, ή να χαρεί την βραδινή παρέα μ’ ένα μεζέ και μια παγωμένη μπύρα. Ο νέος χώρος αναψυχής για τους φίλους του Προμηθέα άνοιξε στο ισόγειο του προπονητικού κέντρου στον Καστελλόκαμπο, δίπλα στο πάρκο εκπαιδευτικών παιχνιδιών και σας περιμένει από τις 10 το πρωί ως αργά το βράδυ!

Οι κάτοχοι, μάλιστα, κάρτας διαρκείας του Προμηθέα Πάτρας για την νέα αγωνιστική χρονιά 2019-20 έχουν το προνόμιο της έκπτωσης 10% επί της παραγγελίας. Έτσι, μπορούν να συνδυάσουν την παρουσία τους σ’ ένα χώρο μέσα στο πράσινο, όπου τα παιδιά μπορούν να παίζουν δίπλα, καλοσωρίζοντας τη μέρα με την μοναδική ποιότητα καφέδων και ροφημάτων των “Coffee Island” ή απολαμβάνοντας το απογευματινό παγωτό με την ποιοτική υπογραφή των “Caravel”. Κι όσο προχωράει η μέρα μπορούν να γευτούν νόστιμους μεζέδες, ποικιλίες και παιδικά γεύματα από το ολοκαίνουριο μενού με τη συνοδεία μιας παγωμένης μπύρας/ούζου ή ν’ αποχαιρετίσουν την νύχτα μ’ ένα δροσιστικό ποτό.

Παράλληλα, όποιος οδηγεί ποδήλατο μπορεί να εκμεταλλευτεί τον ποδηλατόδρομο που διασχίζει όλο το προπονητικό κέντρο του Προμηθέα για μια υπέροχη βόλτα μέσα στην φύση που σε οδηγεί στο πάρκο».

ghp openbar19 122 ghp openbar19 121 ghp openbar19 114 ghp openbar19 112 promitheas

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…