Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑΝΑ Α' ΕΣΚΑΝΑ Ανακοίνωσε Ραφτόπουλο ο Μίλωνας

Ανακοίνωσε Ραφτόπουλο ο Μίλωνας

spyros raftopoulos milonas

Ο Μίλωνας έχει αποδείξει ότι στηρίζει τα νέα παιδιά και το έδειξε γι ακόμη μία φορά, καθώς προχώρησε στην απόκτηση του Σπύρου Ραφτόπουλου. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης ανακοίνωσε την απόκτηση του νεαρού καλαθοσφαιριστή, που τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στον ΑΟ Δάφνης.

Αναλυτικά:

“Ο ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ ανακοινώνει την απόκτηση ενός ακόμη νέου αθλητή με τεράστιες δυνατότητες εξέλιξης. Ο Σπύρος Ραφτόπουλος θα ενισχύσει την ομάδα μας, προερχόμενος από την ομάδα του Αμύντα και από το προπονητικό πρόγραμμα του Κου Ζαβού. Ο Σπύρος αγωνίστηκε την τελευταία χρονιά στην Ομάδα του ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ, και όλα τα προηγούμενα χρόνια, αποτελούσε σημαντικό στέλεχος της αναπτυξιακής ομάδας του Αμύντα. Με την ευκαιρία θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα του Αμύντα, για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στην ομάδα μας και στο προπονητικό μας πρόγραμμα. Άλλωστε ο Αμύντας αποτελεί μια ομάδα οικογένεια πρότυπο.  Σπύρο καλή χρονιά με υγεία και το μέλλον σου ανήκει.

Μετά την συμφωνία δήλωσαν.

Μιχάλης Σακελλαρίδης Πρόεδρος Συλλόγου : Θέλω να ευχαριστήσω τον Αμύντα και τον πρόεδρο της ομάδας Κο Ζούπα, για την πολύ καλή συνεργασία, αλλά και για την εμπιστοσύνη τους στην ομάδα μας. Ο Σπύρος είναι ένα παιδί που και μόνο το ενδιαφέρον της ομάδας του Αμύντα για την καλή του πορεία λέει πολλά. Ήταν θέληση του Κόουτς Αποσκίτη, και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα καταφέραμε να τον εντάξουμε στο ρόστερ μας. Η ομάδα μας τα τελευταία χρόνια δουλεύει οργανωμένα, και αυτό εκτιμάται από όλους και είναι κάτι που με κάνει υπερήφανο. Σπύρο καλή χρονιά με υγεία !!!!!!

Νίκος Κολλίντζας Γενικός Γραμματέας ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ : Όταν βλέπω αθλητές με την ηλικία, την αξία, αλλά κυρίως με την διάθεση που έχει ο Σπύρος, δεν μπορώ παρά να είμαι πολύ αισιόδοξος για το μέλλον. Είμαι πολύ αισιόδοξος για την πορεία του και εύχομαι να παραμείνει στην ομάδα μας πολλά χρόνια. Σπύρο καλή χρονιά !!!!!

Αποσκίτης Δημήτρης Προπονητής : Ο Σπύρος λόγω του ότι πριν από κάποια χρόνια είχα παίχτρια μου την μητέρα του, με την οποία έχω και μια πολύ καλή επαφή, είναι ένα παιδί που το παρακολουθώ εδώ και καιρό. Ήρθε λοιπόν η στιγμή να συνεργαστούμε. Είναι ένα παιδί με πολύ διάθεση και όρεξη, και το μόνο που έχω να του πω , είναι δουλειά δουλειά, δουλειά. Ήρθε σε μια ομάδα με όχι μόνο καταπληκτικό κλίμα, αλλά και με καταπληκτικούς έμπειρους παίχτες, που είναι πραγματικοί καθηγητές για τα νέα παιδιά. Η αξία του η διάθεση του, αλλά και ο χαρακτήρας του μου δίνουν μεγάλη αισιοδοξία για το μέλλον. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω την προπονητική ομάδα του Αμύντα για την εκτίμηση τους στην ομάδα μας.

Σπύρος Ραφτόπουλος : Έχω ακούσει πολλά πράγματα για τον κόουτς όλα αυτά τα χρόνια…… Ήρθα το καλοκαίρι να κάνω μερικές προπονήσεις και αμέσως ο τρόπος λειτουργίας της ομάδας, και το κλίμα με κέρδισαν. Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ και ειλικρινά εύχομαι να μείνω στην Ομάδα για πολλά χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Αμύντα για την φροντίδα τους αλλά και την αγάπη τους στο πρόσωπό μου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Α' ΕΣΚΑΝΑ

Δειτε επισης

Ιωνικός Νίκαιας: Επέστρεψε ο Λεκάκης (pic)

Παίκτης του Ιωνικού Νίκαιας ο Λεκάκης Κάτοικος Νίκαιας θα είναι για το υπόλοιπο της σεζόν …