Κεντρική Διεθνή Βόμβα: Σκέφτεται να αποχωρήσει από το σερβικό πρωτάθλημα η Παρτιζάν

Βόμβα: Σκέφτεται να αποχωρήσει από το σερβικό πρωτάθλημα η Παρτιζάν

ostogia

Μια είδηση σοκ ήρθε από την προσωπική σελίδα στο twitter του προέδρου της Παρτιζάν Βελιγραδίου, Όστογια Μιγάιλοβιτς, ο οποίος έγραψε ότι σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το Σερβικό πρωτάθλημα η ομάδα του.

Συγκεκριμένα, η ανάρτηση του ισχυρού άνδρα της Παρτιζάν, ήρθε μετά από τον πρώτο τελικό της ομάδας του με τον Ερυθρό Αστέρα, όπου οι Ερυθρόλευκοι εκτέλεσαν 48 βολές έναντι 24 της , με τον Μιγαίλοβιτς να θεωρεί το γεγονός σκάνδαλο.

Διαβάστε αναλυτικά όσα έγραψε:

Δεν μπορούμε να αφήσουμε τους παίκτες και τους προπονητές μας να είναι εκτεθειμένοι σε γεγονότα που δεν έχουν να κάνουν με τον αθλητισμό. Θα κάνουμε τα πάντα για να τους προστατεύσουμε από σκάνδαλα σαν αυτό του αποψινού αγώνα. Το πρωί θα υπάρξει συνάντηση, στην οποία θα σκεφτούμε σοβαρά αν θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε στο σερβικό πρωτάθλημα“.

Παράλληλα, ο Αντρέα Τρινκέρι, ο οποίος αποβλήθηκε από την αναμέτρηση είπε:

Αν πρέπει να πληρώσω πρόστιμο, θα το κάνω και τώρα. Οι τελικοί θα πρέπει να κρίνονται από τους παίκτες και όχι από ανθρώπους που δεν εμφανίζονται και νομίζουν ότι είναι σταρ. Είναι ντροπή, αφήστε μας να παίξουμε μπάσκετ“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…