Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin “Το τέλειο δώρο είναι η νίκη επί του Ολυμπιακού”

“Το τέλειο δώρο είναι η νίκη επί του Ολυμπιακού”

gray langford peristeri panathinaikos

Το Περιστέρι Βίκος Cola ετοιμάζεται για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (10/4, 18:00) με τον Steven Gray να εύχεται για δώρο γενεθλίων, την νίκη!

Ο Αμερικανός guard συμπληρώνει σήμερα 30 χρόνια ζωής και πέρα από τα δώρα που του έκανε η οικογένεια του, θα ήθελε και την νίκη εις βάρος της ομάδας του Πειραιά: “Ξέρω πως είναι δύσκολο, αλλά θα ήταν το τέλειο” σχολιάζει αρχικά και συνεχίζει: “Έχουμε αποδείξει πως μπορούμε να κερδίσουμε τον κάθε αντίπαλο, φτάνει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας. Το κάναμε κόντρα στον Παναθηναϊκό και σημειώσαμε μία από τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία του συλλόγου”.

Σε ερώτηση για το πως φαντάζει στο μυαλό του το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ο Gray απάντησε πως “σίγουρα θα είναι δύσκολο. Όταν μιλάμε για τον Ολυμπιακό, αναφερόμαστε σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Μπορεί η φετινή σεζόν να μην ήταν και η καλύτερη του, αυτό όμως δεν παύει να τον κάνει επικίνδυνο. Το ξέρουμε και προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για να “χτυπήσουμε” στα μειονεκτήματα του. Είναι θετικό πως θα έχουμε και την στήριξη του κόσμου η οποία, κακά τα ψέματα, μας έλειψε στο προηγούμενο παιχνίδι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Κασελάκης: «Πρέπει να απολαύσουμε το Final 4 και να παίξουμε σκληρά»

Στη σημασία της πρόκρισης του Περιστεριού στο Final Fur του BCL αναφέρθηκε ο Λεωνίδας Κασε…