Κεντρική Ελλάδα ΣΕΠΚ Με Αγγέλου-Γαλάνη το νέο τοπικό σεμινάριο

Με Αγγέλου-Γαλάνη το νέο τοπικό σεμινάριο

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης ανακοίνωσε τις λεπτομέρειες για το Τοπικό Σεμινάριο στο Μέτσοβο (3-4/5) με τη συμμετοχή των Βαγγέλη Αγγέλου και Δημήτρη Γαλάνη.

Πρόκειται για το δεύτερο τοπικό σεμινάριο που διοργανώνει ο ΣΕΠΚ το 2019, καθώς είχε προηγηθεί αυτό στη Θεσσαλονίκη (9/2). Το Τοπικό Σεμινάριο του Μετσόβου θα διεξαχθεί στις 3 και 4 Μαΐου στο αθλητικό κέντρο Μετσόβο με ομιλητές δύο καταξιωμένους και έμπειρους προπονητές με διεθνείς εικόνες, τον Βαγγέλη Αγγέλου και τον Δημήτρη Γαλάνη. Αμφότεροι έχουν εργαστεί με επιτυχίες σε όλες τις βαθμίδες του μπάσκετ και διαθέτουν την εμπειρία από όλο το φάσμα του προπονητή (συνεργάτες προπονητές, εθνικές κατηγορίες, Α1, εξωτερικό).

Ο Βαγγέλης Αγγέλου θα μιλήσει για την “προετοιμασία αθλητή από επαρχιακό σύλλογο ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει θέση στο υψηλότερο επίπεδο”, το οποίο θα χωριστεί σε δύο μέρη. Την Παρασκευή (3/5) θα μιλήσει για την άμυνα και το Σάββατο (4/5) για την επίθεση.

Από τη μεριά του ο Δημήτρης Γαλάνης θα αναφερθεί σε “μοντέρνες ιδέες στο μπάσκετ” και την “Ανάπτυξη δεξιότητων με ασκήσεις 2-4 παικτών”, στο οποίο θα αναλύσει την εμπειρία του από τα προπονητικά προγράμματα δύο ομάδων του ΝΒΑ, των Τορόντο Ράπτορς και των Λος Άντζελες Κλίπερς.

  • Το ΝΒΑ τελείωσε, η φούσκα έκλεισε

    Η προπονητική δεν αποτελεί καθόλου εύκολη δουλειά και πάντα πίστευα ότι η προσέγγιση, η φι…
  • Χρέος του καθενός

    Ο πλανήτης πάλλεται,αλλάζει, μετασχηματίζεται. Οι Μπακς πήραν τη πρωτοβουλία, όλοι ακολούθ…
  • Κάτι παραπάνω από μπάσκετ

    ΝΒΑ Reloaded..,τα ματς και οι σειρές αρχίζουν και παίρνουν φωτιά, το ενδιαφέρον στα ύψη κα…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΣΕΠΚ

Δειτε επισης

Θα πάρουν το επίδομα των 800 ευρώ οι προπονητές μπάσκετ

Επιτυχημένες ήταν οι ενέργειες του ΣΕΠΚ αναφορικά με την ενίσχυση του κλάδου των προπονητώ…