Κεντρική NBA Το επικό γράφημα με όλα τα καλάθια της καριέρας του ΛεΜπρόν (pic)
NBA

Το επικό γράφημα με όλα τα καλάθια της καριέρας του ΛεΜπρόν (pic)

lebron

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έχει πετύχει 11.748 καλάθια εντός πεδιάς στη “χρυσοποίκιλτη” καριέρα του στο NBA, όσον αφορά τα παιχνίδια της κανονικής περιόδου, φθάνοντας συνολικά τους 32.311 πόντους καριέρας! Το γεγονός αυτό τον κατατάσσει πλέον στην 4η θέση των σκόρερ όλων των εποχών, κάνοντας μια θεαματική “προσπέραση” στο απόλυτο είδωλό του αλλά και την κορυφαία μπασκετική φιγούρα όλων των εποχών, τον Μάικλ Τζόρνταν.

https://twitter.com/NBALakersNation/status/1103511544304873472

Η κορυφαία απεικόνιση των θαυμαστών επιτευγμάτων του Τζέιμς και της πορείας του μέχρι την 4η θέση όλων των εποχών εντοπίζεται στο παρακάτω γράφημα. Πρόκειται για μια δημιουργία του “μετρ” του είδους και αναλυτή του ESPN, Κερκ Γκόλντσμπερι, ο οποίος αποτύπωσε σε ένα εντυπωσιακό shot chart όλα τα εύστοχα σουτ της καριέρας του “Βασιλιά” (με εξαίρεση το χθεσινό παιχνίδι κόντρα στους Νάγκετς.

Υπενθυμίζεται ότι οι πορτοκαλί κουκκίδες απεικονίζουν τα σουτ που πέτυχε με τη φανέλα των Καβαλίερς, τα ροζ με τη φανέλα των Χιτ και τα λιγοστά γαλάζια όντας μέλος των Λέικερς. Η all-around υφή του παιχνιδιού του αλλά κι η απόλυτη κυριαρχία του κάτω από το καλάθι είναι στοιχεία που αναδεικνύονται περίτρανα μέσα από το παρακάτω αριστούργημα.

Δείτε το χαρακτηριστικό γράφημα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…