Κεντρική Β' Εθνική Τέλος όλοι από τον Φαίακα!

Τέλος όλοι από τον Φαίακα!

faiakas

Η νεοσύστατη διοίκηση του Φαίακα ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με όλους τους παίκτες της, παίρνοντας την απόφαση να ολοκληρώσει  το πρωτάθλημα με την Under 21, πράγμα που σημαίνει πως δύσκολα οι νησιώτες θα σωθούν.

Η ανακοίνωση:

«Το σημερινο ΔΣ της Κ.Ε.ΦΑΙΑΚΑΣ…με αισθημα ευθυνης ,βρισκεται στην δυσκολη θεση αυτο που τοσο καιρο αλλοι διοικουντες δεν ειχαν την ψυχικη δυναμη να πραξουν..να δωσουν τελος στην εξαφανιση του Φαιακα απο τον χωρο των εθνικων κατηγοριων μπασκετ.Ειναι μια δυσκολη αποφαση,αλλα ειναι αυτη που δεν δινει σημασια στο δεντρο αλλα στο δασος.
“ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΕ U21 ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ” Η αποφαση μας ειναι
1.Πληρωμη ολων των δεδουλευμενων παικτων-προπονητων για Φεβρουριο-Μαρτιο 2019.Οι υπολοιποι μηνες βαση ηδη εγγυησεων και συμβολαιων που εχουν οι παικτες στα χερια τους
2.Καμμια επιπτωση για τους παικτες που δεν ακολουθησαν να παιξουν απο 2 εως 3 παιγνιδια και ειχαν αρκετα μεγαλη αποχη απο προπονησεις κατα τον μηνα Μαρτιο
3.Εξωφληση εντος περιοδου των υποχρεωσεων προς προπονητες των ακαδημιων. Δυστυχως αυτοι που σχεδιασαν την ομαδα το καλοκαιρι απετυχαν και καλουμαστε 10 ρομαντικοι Κερκυραιοι να παρουμε αποφασεις για αλλους που πηδηξαν απο το βαπορι και αφησαν το σκαφος να βυθιστει.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ:
1.Συγκεκριμενος μανατζερ απο την Θεσσαλονικη χωρις εγκριση διοικητικου συμβουλιου
2.Την στηριξη στον μανατζερ την εδωσαν,χωρις εγκριση διοικητικου συμβουλιου οι εξης παραγοντες
1.Γ.Σπατουλας.2.Μ.Βλαχοπουλου.3.Σ.Μιχαλοπουλος.4.Ν. Μπακος Να γινει μνεια οτι τον κ. Σπατουλα τον αφησαν μονο με τις παραιτησεις τους και οτι ο κ.Μπακος ηταν παρων μεχρι και την τελευταια στιγμη και κρατουσε ολη την αλληλογραφια της ομαδος. Ολοι οι αλλοι παραγοντες δεν ειχαν καμια ενημερωση,ουτε ποτε ενεκριναν αυτες τις πρακτικες και ουτε τους εγινε προσκληση για δσ ολο το καλοκαιρι 2018.
Σεβομενοι τις αρχες μας, την αγαπη μας για την ομαδα και το μπασκετ ειμαστε παροντες και με ταπεινοτητα βοηθαμε ως εκει που ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ.
ΟΥΔΕΙΣ ΕΝΕΦΑΝΙΣΘΗ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ.
ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΙΟ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΜΑΣ ΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ… ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δάφνη: Παράπονα για τη διαιτησία με το Αιγάλεω (pic)

Η Δάφνη εξέφρασε τα παράπονα της για τη διαιτησία στον αγώνα με το Αιγάλεω Η Δάφνη δεν τα …