Κεντρική NBA Η απίθανη, no-look πάσα του Αντετοκούνμπο στο top-10! (vid)
NBA

Η απίθανη, no-look πάσα του Αντετοκούνμπο στο top-10! (vid)

giannis antetokounmpo 7

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τα πήγε περίφημα απέναντι στους Μαϊάμι Χιτ και γέμισε με εντυπωσιακό τρόπο τη στατιστική του, οδηγώντας τους Μιλγουόκι Μπακς στη μεγαλύτερη ανατροπή δευτέρου ημιχρόνου της ιστορίας τους! Η θεαματική φύση του Έλληνα αστέρα, φυσικά, τον καθοδήγησε και στα “μονοπάτια” του top-10, εκεί όπου κέρδισε δικαιωματικά δύο θέσεις και με τη μία εκ των δύο φάσεων να ξεχωρίζει.

Συγκεκριμένα, ο “Greek freak” προσγειώθηκε στην 3η θέση, χάρη σε μια καταπληκτική no-look πάσα και με τα δύο χέρια πίσω από το κεφάλι του στον Έρικ Μπλέντσο! Επίσης, κατόρθωσε να βρεθεί και στην 6η θέση, χάρη στις διαδοχικές αλλαγές κατεύθυνσης και το θεαματικό του κάρφωμα, με τον Αντετοκούνμπο να συνδυάζει την crossover με ένα εξαιρετικό euro-step προς το καλάθι.

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται ο Τζάστις Γουίνσλοου, ο οποίος πέταξε στα “ουράνια” για να υποδεχθεί την άλεϊ-ουπ πάσα του Ντουέιν Γουέιντ. Όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις, ξεχωρίζει το facial του Κάλντγουελ-Πόουπ μπροστά στον Θον Μέικερ, η κλασική πάσα του Τζέιμς Χάρντεν κάτω από τα πόδια στο πικ-εν-ρολ αλλά και η… ποδιά του Ντέβιν Μπούκερ στον Κλιντ Καπέλα.

Το top-10 της ημέρας (15/3)

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…