Κεντρική Γ' Εθνική Λιόνας: “Ήταν ένα δύσκολο εγχείρημα στο Αίγιο”

Λιόνας: “Ήταν ένα δύσκολο εγχείρημα στο Αίγιο”

Λιόνας

Ο Θανάσης Λιόνας μετά από τέσσερις μήνες στον πάγκο του Κεραυνού Αιγίου αποτελεί παρελθόν. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι ήταν ένα δύσκολο εγχείρημα και ότι αποφάσισαν από κοινού με τη διοίκηση να διακόψουν τη συνεργασία τους.

Αναλυτικά:

“Μετά από 4 μήνες σημαντικής προσπάθειας και 4 νίκες, αποφασίσαμε από κοινού με τη διοίκηση να διακόψουμε τη συνεργασία μας. Γνωρίζαμε από την αρχή όλοι με δεδομένα τα προβλήματα που υπήρχαν ότι θα ήταν ένα δύσκολο εγχείρημα. Ευχαριστώ τον πρόεδρο Γιώργο Λάγαρη και τα μέλη της διοίκησης για την άριστη συνεργασία που είχαμε. Πρέπει να πω ότι καταβάλλουν πολύ μεγάλη προσπάθεια για να στηρίξουν την ομάδα στη μεταβατική αυτή περίοδο.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω το Νίκο Καραγιάννη για τη βοήθειά του, είναι η ψυχή της ομάδας. Εύχομαι σε όλους καλή δύναμη και να πετύχουν το στόχο τους. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες για τη συνεργασία μαζί τους με τις κακές και καλές στιγμές και τους εύχομαι ολόψυχα, να έχουν υγεία και να πετύχουν τους στόχους τους. Και μη ξεχάσω, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του Κεραυνού και τους Αιγιώτες φιλάθλους γενικότερα. Τους δώσαμε λίγες χαρές, αλλά η ομάδα τους χρειάζεται και πρέπει να είναι πάντα διπλά της”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πανναξιακός – Ηλυσιακός 74-62

Το 1-1 έκανε ο Πανναξιακός. Ο Πανναξιακός κέρδισε για πρώτη φορά την τρέχουσα αγωνιστική π…