Κεντρική Elite League Ιωνικός – Χολαργός 86-71 (vid)

Ιωνικός – Χολαργός 86-71 (vid)

ionikos nikaias

Ο Ιωνικός Νικαίας έδειξε τα… δόντια του απέναντι σε ομάδα της Basket League, έστω και σε φιλικό παιχνίδι. Το σύνολου του Νίκου Βετούλα επικράτησε εντός έδρας του Χολαργού με 86-71, αποδεικνύοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Δείτε μία άψογη συνεργασία μεταξύ του Λιακόπουλου και του Κανονίδη:

Οι Νικαιώτες είχαν το προβάδισμα και στο ημίχρονο (38-34) και πλέον στέφουν το βλέμμα τους στο πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ανεβασμένο Χαρίλαο Τρικούπη του μέχρι πρότινος μέλος του τεχνικού επιτελείου του Ιωνικού, Ντίνου Καλαμπάκου.

Όσον αφορά τον Χολαργό, ο Άρης Λυκογιάννης δεν είχε στην διάθεση του τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς (έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς), τον Διονύση Σκουλίδα (διάστρεμμα) και τον Τέντι Οκερεαφόρ, ο οποίος έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας.

Χρησιμοποίησε και τους δέκα παίκτες που είχε στην διάθεση του και είχε μια καλή ευκαιρία να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται έπειτα από δυο εβδομάδες διακοπής στο πρωτάθλημα.

Ακολουθεί το Σάββατο (23/2, 3μ.μ.) ένα ακόμη δυνατό τεστ αυτή τη φορά με το Λαύριο στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» το οποίο είναι σημαντικό, καθώς θα αποτελέσει το τελευταίο τεστ πριν την επιστροφή στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος και τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite league: Τα αποτελέσματα των Play off/ Play out

Στο Final Four της Elite League πέρασε ο Ερμής Σχηματαρίου. Ο Ερμής Σχηματαρίου επικράτησε…