Κεντρική NBA Αυτή θα είναι η νέα ομάδα του Τάιλερ Ντόρσεϊ!
NBA

Αυτή θα είναι η νέα ομάδα του Τάιλερ Ντόρσεϊ!

tyler dorsey hawks

Η “λαίλαπα” της τελευταίας ημέρας των ανταλλαγών στο NBA δεν άφησε ανεπηρέαστο το ελληνικό στοιχείο του NBA. Συγκεκριμένα, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ δεν θα είναι πια παίκτης των Ατλάντα Χοκς, με τα “γεράκια” να τον ανταλλάσσουν στους Μέμφις Γκρίζλις για χάρη του Σέλβιν Μακ, όπως μετέδωσε ο ρεπόρτερ του grizzlies.com, Μάικλ Γουάλας.

Ο Ντόρσεϊ δεν κατόρθωσε να αναβαθμίσει την περσινή του εικόνα φέτος, καθώς ο κόουτς, Λόιντ Πιρς δεν τον εμπιστεύθηκε τόσο, όσο ο προκάτοχός του, Μάικ Μπούντενχολζερ. Ο Ελληνοαμερικανός γκαρντ έδωσε το παρών στα 27 από τα 53 ματς της Ατλάντα φέτος, έχοντας 3.3 πόντους, 1.6 ριμπάουντ και μονάχα 25.6% στα σουτ 3 πόντων, τα οποία είναι ειδικότητά του. Ο Ντόρσεϊ αγωνιζόταν κατά κύριο λόγο σε χρονικά σημεία όπου το τελικό αποτέλεσμα του εκάστοτε παιχνιδιού είχε κριθεί, μένοντας στο παρκέ μονάχα για 9.3 λεπτά ανά αγώνα.

Στο Μέμφις, ο Ντόρσεϊ θα έχει την ευκαιρία για μια νέα αρχή, σε μια ομάδα που βρίσκεται σε διαδικασία rebuilding κι έχει ήδη μεταλλάξει ένα σημαντικό κομμάτι του ρόστερ μετά τις ανταλλαγές για τον Μαρκ Γκασόλ αλλά και τους Γκάρετ Τεμπλ και Τζαμάικαλ Γκριν.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ντόρσεϊ θα “σμίξει” ξανά με τον παλιόφιλό του, Ντίλον Μπρουκς. Οι δύο παίκτες υπήρξαν συμπαίκτες στο Πανεπιστήμιο του Όρεγκον, όντας οι δύο κορυφαίοι σκόρερ μιας ομάδας που έφθασε ως τον τελικό του Final-Four το 2017.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…