Κεντρική Basket League Άρης “Ήταν ένα ματς τελικός, ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο…”

“Ήταν ένα ματς τελικός, ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο…”

aris ionikos 4 slaftsakis

Mε έξι πόντους ολοκλήρωσε τον αγώνα απέναντι στον Ήφαιστο Λήμνου ο Διαμαντής Σλαφτσάκης. Ο Ελληνας παίκτης του Άρη τόνισε:

«Καλή χρονιά σε όλους! Δόξα τον Θεό το νέο έτος μπήκε καλά για μας. Γνωρίζαμε την κρισιμότητα του αγώνα, ήταν ένας τελικός για εμάς. Όλοι ξέραμε ότι πρέπει να κερδίσουμε. Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό δώσαμε τον τόνο στον αγώνα, δείξαμε ότι εμείς το θέλουμε περισσότερο και τα καταφέραμε με την εκπληκτική βοήθεια του κόσμου. Μέσα από την άμυνά μας βρήκαμε ενέργεια και ρυθμό στην επίθεση. Είναι μια πολύ σημαντική νίκη, αλλά θα πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτή και να πάμε στο Ρέθυμνο και να κερδίσουμε»

Για τα συναισθήματά του μετά την νίκη: “Έκανα ένα «ουφ», βγήκε το άγχος, υπήρχε ένα πρέπει, ήταν μονόδρομος. Στο τελευταίο λεπτό ηρέμησα κάπως.  Υπήρχε πίεση, όμως με τη  με την βοήθεια του κόσμου τα καταφέραμε. Όταν μείωσε ο Ηφαιστος δημιουργήθηκε ένα εξτρά άγχος για να ξαναπάρουμε διαφορά. Μείναμε ψύχραιμοι και μέσα από την άμυνα είπαμε να μην δεχθούμε καλάθια κι ας μη βάλουμε μπροστά. Ήταν μια νίκη που την χρειαζόμασταν για να πάρουμε τα πάνω μας.

Για τον αν ο Άρης αδίκησε τον εαυτό του στα προηγούμενα ματς: “Πιστεύω πως 100% αδικούμε τους εαυτούς μας, ο τρόπος που χάσαμε στα προηγούμενα παιχνίδια ήταν απαράδεκτος. Δεν γίνεται μια διαφορά 17 πόντων σε τρία λεπτά να γίνεται ισοπαλία, μείναμε ενωμένοι με την διοίκηση και τον κόσμο τον οποίο ευχαριστούμε πολύ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…