Κεντρική NBA Ο Κάζινς πετάει ψηλά στην κορυφή του top-10! (vid)
NBA

Ο Κάζινς πετάει ψηλά στην κορυφή του top-10! (vid)

cousins

Ο ΝτεΜάρκους Κάζινς προκάλεσε -αναμενόμενα- μπόλικη φασαρία στο πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του με τη φανέλα των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Ο “Boogie” τα πήγε περίφημα, δεδομένων των συνθηκών, ενώ κατόρθωσε να κατακτήσει και την κορυφή του top-10 με το πρώτο καλάθι που σημείωσε!

Η φάση που χάρισε στον σούπερ-σταρ των Γουόριορς την πρώτη θέση προήλθε μέσα από πικ-εν-ρολ. Ο Μαρτσίν Γκόρτατ έπαιξε drop στην άμυνα αλλά ξέχασε ότι ο Κάζινς κόβει δυναμικά προς το καλάθι, με όλη την προσοχή του είναι στραμμένη στον Κέβιν Ντουράντ.

Ως αποτέλεσμα, ο Κάζινς υποδέχθηκε την μπάλα, η βοήθεια δεν ήρθε ποτέ κι ο “θηριώδης” αστέρας ταρακούνησε τη στεφάνη, ανοίγοντας το νέο κεφάλαιο της καριέρας του με πολύ εμφατικό τρόπο!

Στις υπόλοιπες θέσεις, ο Ντόνοβαν Μίτσελ πετυχαίνει ένα από τα κλασικά του tomahawk, o Καρλ-Άντονι Τάουνς βρίσκει ελεύθερο διάδρομο και το εκμεταλλεύεται ενώ ο Γιουσούφ Νέρκιτς φιγουράρει εις τριπλούν στη λίστα, τόσο με την τάπα στον Άντονι Ντέιβις, όσο και με τις δύο εξαιρετικές πάσες του!

Το top-10 της ημέρας (18/1)

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…