Κεντρική NBA Ο ΝτεΜάρκους Κάζινς επέστρεψε, οι Γουόριορς νίκησαν! (vid)

Ο ΝτεΜάρκους Κάζινς επέστρεψε, οι Γουόριορς νίκησαν! (vid)

demarcus cousins 1

“Ένιωσα σαν παιδάκι τα Χριστούγεννα. Ήταν μια από τις ωραιότερες ημέρες της ζωής μου”, ανέφερε ο ΝτεΜάρκους Κάζινς μετά από το τέλος του αγώνα ανάμεσα στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και τους Λος Άντζελες Κλίπερς. Η μπασκετική έκδοση των “Avengers” παρατάχθηκε σε πλήρη μορφή στο χθεσινό ματς, με τον Κάζινς να επιστρέφει στην ενεργό δράση μετά από 1 χρόνο απουσίας, εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού στον αχίλλειο τένοντα και να βάζει για πρώτη φορά το “λιθαράκι” του σε αναμέτρηση της νέας του ομάδας!

Συγκεκριμένα, οι Γουόριορς νίκησαν άνετα τους Κλίπερς με 112-94, βλέποντας τον Κάζινς να σκοράρει 14 πόντους με 3/4 τρίποντα, να κατεβάζει 6 ριμπάουντ και να μοιράζει 3 ασίστ σε 15 λεπτά συμμετοχής! Μπορεί ο “Boogie” να μην βρισκόταν -προφανώς- στην καλύτερη δυνατή κατάσταση μετά από μια τόσο μακρά και κοπιαστική διαδικασία ανάρρωσης αλλά ο βαθμός που πήρε ήταν σίγουρα πάνω από τη βάση, με τον κόουτς, Στιβ Κερ, να δηλώνει “εντυπωσιασμένος, με δεδομένο το πόσο καιρό είχε να παίξει”.

Οι πρώτοι του πόντοι, μάλιστα, προήλθαν μέσα από ένα βροντερό κάρφωμα έπειτα από πικ-εν-ρολ, με τον Κάζινς να αποδεικνύει ότι τα επίπεδα αθλητικότητάς του παραμένουν υψηλά!

Ο Κάζινς χρησιμοποιήθηκε ως stretch-5άρι στην επίθεση των Γουόριορς ενώ κατέβηκε και στο ποστ, προκειμένου να σκοράρει και να δημιουργήσει. Το γεγονός ότι είναι εξαιρετικός πασέρ θα λειτουργήσει ευεργετικά στη multi-cutting επίθεση των πρωταθλητών ενώ, σημείωσε δύο συνεχόμενα τρίποντα στην 4η περίοδο, με τους “dubs” να έχουν σταθερό σουτέρ στη θέση “5” για πρώτη φορά.

Η μακρά απουσία του από τα παρκέ, όμως, ώθησε στον Κάζινς στο να υποπέσει σε 6 φάουλ σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Παρ’όλα αυτά, δέχθηκε ένα ζεστό χειροκρότημα από τους φανς που βρέθηκαν στο Staples Center ενώ, οι συμπαίκτες τού εξέφραζαν την υποστήριξή τους σε μόνιμη βάση.

Τα highlights του ΝτεΜάρκους Κάζινς

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…