Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Λασό: “Ελκυστικό παιχνίδι το Ρεάλ – Ολυμπιακός”

Λασό: “Ελκυστικό παιχνίδι το Ρεάλ – Ολυμπιακός”

Λάσο

Δηλώσεις ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό έκανε ο Πάμπλο Λάσο. Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε πως τα παιχνίδια των δύο ομάδων είναι πάντα ελκυστικά, ενώ αναφέρθηκε στην απουσία του Κάρολ και στην κατάσταση του Καμπάτσο.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Στην Ευρωλίγκα υπάρχουν αυτά που χαρακτηρίζονται “μεγάλα παιχνίδια” και το Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός είναι ένα από αυτά. Είναι ένα παιχνίδι πολύ ελκυστικό για τον κόσμο σε μια σειρά πολλών αγώνων. Περιμένω πως θα έχουμε πολύ καλή ατμόσφαιρα στο γήπεδο, πως ο κόσμος, όπως πάντα, θα μας στηρίξει και πως μπορούμε να τους χαρίσουμε μια νίκη που δεν θα είναι εύκολη. Είναι μια ομάδα την οποία γνωρίζουμε καλά και η οποία άλλαξε λίγο φέτος με την έλευση του νέου προπονητή, του Ντέιβιντ Μπλατ, αλλά συνεχίζει με ίδιους παίκτες ως σημεία αναφοράς, όπως είναι ο Σπανούλης, ο Πρίντεζης, ο Μιλουτίνοφ. Είναι μια ομάδα γεμάτη και στον αγώνα του πρώτου γύρου μας νίκησε”.

Για την απουσία του Κάρολ: “Σε γενικές γραμμές είμαστε σε καλή κατάσταση. Υπάρχει κούραση, κάποιοι μικροτραυματισμοί, αλλά σε γενικές γραμμές βλέπω πως η ομάδα είναι καλά. Έχουμε δεδομένη την απουσία του Κάρολ, αλλά οι υπόλοιποι είναι καλά. Η νίκη επί της Γκραν Κανάρια ήταν καλή γιατί μας έδωσε αυτοπεποίθηση. Το δεύτερο ημίχρονο που κάναμε ήταν πολύ καλό και φτάσαμε σε μια εκτός έδρας νίκη που πάντα είναι δύσκολη και σημαντική”.

Για την κατάσταση του Καμπάτσο: “Έχω την τύχη να έχω δύο μεγάλους point guard! Τόσο ο Γιουλ, όσο και ο Καμπάτσο είναι πολύ σημαντικοί για εμάς. Καθορίζουν τον ρυθμό και την κατάσταση της ομάδας και το καλό είναι πως πως μπορούν να παίξουν και μαζί, γιατί είναι διαφορετικοί. Ο Καμπάτσο σιγά σιγά βελτιώνεται σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού. Είναι πολύ επιθετικός, ελέγχει καλύτερα το παιχνίδι, βρίσκει καλύτερα τους συμπαίκτες του και βελτιώνεται και στο σκοράρισμα. Δουλεύει πάρα πολύ καλά. Είμαστε ενθουσιασμένοι με τον τρόπο που έχει ενσωματωθεί στην ομάδα και είναι ένα σταθερό και πολύ σημαντικό κομμάτι για την ομάδα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στην Κροατία για θεραπεία ο Μπάλντγουιν

Προσπάθεια να προλάβει το game 3 κάνει ο Ουέιντ Μπάλντγουιν. Εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται…