Κεντρική Basket League ΑΕΚ AEK: Το φλουρί στο Θίοντορ

AEK: Το φλουρί στο Θίοντορ

Η ΑΕΚ μετά το ματς με τον Κολοσσό έκοψε τη πίτα της για το 2019. Ένας από τους τυχερούς ήταν ο Τζόρνταν Θίοντορ, ο οποίος κέρδισε το ένα από τα τρία φλουριά, που είχαν σαν δώρο χρηματικό πρόσωπο.

Αναλυτικά:

“Σε εορταστική ατμόσφαιρα η «Βασίλισσα» έκοψε σήμερα (12/01) την πίτα της για το «καλωσόρισμα» του 2019.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο VIP Lounge στο Κλειστό του “Νίκου Γκάλη”, μετά το τέλος της αναμέτρησης ΑΕΚ – Κολοσσός Ρόδου.

Την πίτα έκοψαν από κοινού οι Μάκης Αγγελόπουλος και Χάρης Κουτάς, μαζί με τους Ντράγκαν Σάκοτα και Λούκα Μπάνκι. Παρόντες ήταν τα μέλη του Δ.Σ., το στελεχιακό και υπαλληλικό προσωπικό της εταιρίας και βεβαίως τα μέλη του αγωνιστικού Τμήματος, προπονητές και παίκτες.

Το ένα από τα τρία φλουριά με χρηματικό αντίτιμο κέρδισε ο Τζόρνταν Θίοντορ, το «λαχνό» του οποίου τράβηξε ο Διευθυνων Σύμβουλος της ΑΕΚ BC, κ. Κουτάς. Τα άλλα δύο φλουριά «έπεσαν» στους Παναγιώτη Μάντζο (Υπεύθυνος Εισιτηρίων) και Ελένη Κολώνα (Ταξιθέτρια). Πέντε εργαζόμενοι και εθελοντές της ΑΕΚ «κέρδισαν» έπειτα από κλήρωση δώρα-προσφορά χορηγών, συνεργατών και φίλων της «Ένωσης», ανάμεσα στα οποία πολυήμερα ταξίδια εντός και εκτός Ελλάδος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Έσβησε όλα τα ban η ΚΑΕ ΑΕΚ

Την ημέρα που η ΑΕΚ στο σύνολό της γιορτάζει την επιστροφή στη φυσική της έδρα, στη Νέα Φι…