Κεντρική Ελλάδα ΟΣΕΚΑ “Χρειάστηκε τεράστια προσπάθεια για να δημιουργήσουμε ένα σύμπλεγμα εκδηλώσεων”

“Χρειάστηκε τεράστια προσπάθεια για να δημιουργήσουμε ένα σύμπλεγμα εκδηλώσεων”

papageorgiou xaris 5

Για το Final Four του 20ου Κυπέλλου Ελλάδας μίλησε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Χάρης Παπαγεωργίου που παρακολούθησε στο Παλέ το παιχνίδι (των αθλητών με αμαξίδιο) Άρης-Άτλας.

Συγκεκριμένα είπε:

“Πράγματι, είναι μια πολύ σημαντική διοργάνωση. Είναι το 20ο Final Four που γίνεται. Κατά μια έννοια είναι παράδοξο που γίνεται για πρώτη φορά στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, ένα γήπεδο που έχει γράψει τη δική του ιστορία. Και για τον ΑΡΗ, αλλά έχουν γραφτεί μεγάλες στιγμές του Ελληνικού μπάσκετ εδώ. Εκτιμώ πως σε αυτό συνετέλεσαν πολλοί παράγοντες. Επικοινώνησα προσωπικά με τον πρόεδρο της ΟΣΕΚΑ ο οποίος εξέφρασε πρωτίστως τη με μεγάλη του χαρά ότι θα μπορούσε η ΚΑΕ να φιλοξενήσει αυτούς τους αγώνες, αφού όπως ξέρουμε την χρήση του Αλεξανδρείου την έχει η ΚΑΕ Άρης. Στη συνέχεια χρειάστηκε να βρούμε ημερομηνίες σε συνεννόηση με τον κόουτς Αγγέλου, αφού η ομάδα έχει αγωνιστικές και προπονητικές υποχρεώσεις. Βρέθηκαν οι ημερομηνίες και αποφασίστηκε ομόφωνα από την ομοσπονδία να γίνει η τελική φάση του αθλήματος στο Αλεξάνδρειο”.

Για την προσπάθεια που χρειάστηκε για την άρτια διοργάνωση του Final Four: “Χρειάστηκε τεράστια προσπάθεια για να δημιουργήσουμε ένα σύμπλεγμα εκδηλώσεων με παράπλευρες εκδηλώσεις που θα συμπλήρωναν με κάποιο τρόπο το αγωνιστικό κομμάτι. Είχαμε και πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα συνεχιστούν και αύριο. Έχουμε και την αιμοδοσία αύριο το πρωί. Θα περάσουν και οι παίκτες της μεγάλης ομάδας. Από τις κορυφαίες στιγμές θα είναι και η παρουσία του Γκάλη, που θα κάνει το τζάμπολ του αγώνα. Ίσως είναι η κορυφαία διοργάνωση σε ετήσια βάση. Ελπίζουμε ότι θα πάνε όλα καλά οργανωτικά”.

Για την παρουσία του κόσμου στο “Nick Galis Hall”: “Ο κόσμος πρέπει να πλησιάσει αυτά τα παιδιά. Είναι οι ήρωες της ζωής και της καθημερινότητας και αξίζουν το χειροκρότημα μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε ΟΣΕΚΑ

Δειτε επισης

Επιστρέφει στα παρκέ ο Μπάνε Πρέλεβιτς

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς φορά ξανά τα… αθλητικά του. Απίστευτο αλλά πέρα για πέρα αληθινό. Άλλωστ…