Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Το παιχνίδι κρίθηκε στην ενέργεια”

“Το παιχνίδι κρίθηκε στην ενέργεια”

keith langford panathinaikos baskonia 2

Ο Κιθ Λάνγκφορντ πραγματοποίησε “μαγική” εμφάνιση στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Μπασκόνια, αλλά δεν ήταν αρκετά όσα έκανε για να χαρίσει τη νίκη στο “τριφύλλι”. Ο Αμερικανός μετά το ματς σημείωσε ότι το παιχνίδι κρίθηκε στην ενέργεια.

Αναλυτικά:

“Τυπικά το παιχνίδι κρίθηκε στην ενέργεια. Η Μπασκόνια είχε ενέργεια, εμείς όχι στα τελευταία λεπτά. Εκείνο το σουτ δεν θα ε΄χιε νόημα αν παίζαμε καλύτερη άμυνα στο παιχνίδι.

Θέλω να είμαι έτοιμος κάθε φορά που χρειάζεται. Ο κόουτς Πασκουάλ έχει συγκεκριμένα συστήματα. Εγώ θέλω να είμαι έτοιμος κάθε φορά για να παίζω για την ομάδα.

Ακόμα και στο παρελθόν όταν ήμουν σε άλλες ομα΄δες είχα δει ότι ο Παναθηναϊκός έχανε μεγάλο μέρος της δυναμικότητας του γιατί τον νικούσαμε μακριά από την έδρα του. Τώρα είmαι εδώ για να γίνω μέρος της… λύσης και να κερδίζει η ομάδα εκτός έδρας.

Δεν χρειάζεται πανικός. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά. Είναι η καλύτερη ομάδα που έχω παίξει και μπορούμε να πετύχουμε καλά πράγματα. Πρέπει να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του κόουτς. Δεν χρειάζεται πανικός, απλώς να αναλύσουμε τα λάθη μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…