Κεντρική Basket League Γιαννακόπουλος: Το “καρφί” σε Ολυμπιακό και… Πασκουάλ

Γιαννακόπουλος: Το “καρφί” σε Ολυμπιακό και… Πασκουάλ

giannakopoulos 2

Ιδιαίτερα “αιχμηρός” απέναντι στον “αιώνιο” αντίπαλο, Ολυμπιακό, ήταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του νικηφόρου -για την ομάδα του- ντέρμπι. Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού θέλησε να αναδείξει την ανωτερότητα των “πρασίνων” με καυστικό τρόπο ενώ αναφέρθηκε και στη μέτρια απόδοση της ομάδας στην Ευρωλίγκα.

Ντέρμπι το λέτε εσείς. Σας έχω πει ότι ο Ολυμπιακός έχει ρίξει λευκή πετσέτα. Έτσι όπως είναι ο Ολυμπιακός, δεδομένα θα πρέπει να τον νικάμε, ειδικά στη έδρα μας. Πιστεύω ότι κακώς έφτασε στο τελευταίο δεκάλεπτο για να κριθεί το ματς, θα έπρεπε να ήταν μεγαλύτερη η διαφορά. Είμαστε προβληματισμένοι με την απόδοση στην Ευρωλίγκα και όλα θα πρέπει να διορθωθούν για να φτάσουμε στους στόχους μας», ήταν τα λόγια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην κάμερα της “Cosmote TV”.

Επίσης, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έριξε και μια έμμεση… σπόντα στον κόουτς του Παναθηναϊκόυ, Τσάβι Πασκουάλ, σε ερώτηση που του έγινε για το αν θα γίνουν αλλαγές στο ρόστερ: «Το υλικό είναι εξαιρετικό. Αυτό ζήτησε ο προπονητής και οφείλει να βρει τις λύσεις για να παίζουμε καλύτερα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…