Κεντρική Ελλάδα ΟΣΕΚΑ Εσύ θα είσαι;

Εσύ θα είσαι;

final four 20ou kypellou ellados oseka

Η ΟΣΕΚΑ, σε συνεργασία με το σωματείο μας Άρης WBC, τον Α.Σ. Άρης και με την αμέριστη αρωγή του ΟΠΑΠ, διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη το διήμερο 1-2 Δεκεμβρίου το Final Four του 20ου Κυπέλλου Ελλάδος μπάσκετ με αμαξίδιο. Στην τελική φάση της διοργάνωσης θα συμμετάσχουν, εκτός από τον Άρη, ο Άτλας, το Ηράκλειο και ο ΠΑΣΚΑ. Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Nick Galis Hall του Αλεξανδρείου Μελάθρου.

Το Final Four θα τιμήσουν με την παρουσία τους άνθρωποι του χώρου, μεταξύ των οποίων και ο Νίκος Γκάλης. Ο «θρύλος» του ελληνικού μπάσκετ θα δώσει το «παρών» στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης και μάλιστα θα κάνει και το τζάμπολ της αναμέτρησης.

Το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου στις 17:30 ο Άρης θα αντιμετωπίσει στον πρώτο ημιτελικό τον πρωταθλητή Άτλα, ενώ στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί ο δεύτερος ημιτελικός ανάμεσα στον ΠΑΣΚΑ και το Ηράκλειο. Την Κυριακή (02/12) ο μικρός τελικός είναι προγραμματισμένος για τις 13:30, ενώ ο μεγάλος τελικός, που θα αναδείξει τον Κυπελλούχο για το 2018, θα ξεκινήσει στις 16:00.

Εσύ θα είσαι;

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΟΣΕΚΑ

Δειτε επισης

Επιστρέφει στα παρκέ ο Μπάνε Πρέλεβιτς

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς φορά ξανά τα… αθλητικά του. Απίστευτο αλλά πέρα για πέρα αληθινό. Άλλωστ…