Κεντρική Διεθνή “Το μπάσκετ παίζεται από περισσότερες από 600 ομάδες, όχι από 11!”

“Το μπάσκετ παίζεται από περισσότερες από 600 ομάδες, όχι από 11!”

Κομνηνός

Για την διοργάνωση του Champions League μίλησε ο Πατρίκ Κομνηνός ο οποίος αναφέρθηκε και στα εγγυημένα συμβόλαια που δίνει η Εuroleague σε ομάδες. Συγκεκριμένα είπε:

“Δεν έχει να κάνει με σωστό ή λάθος. Είναι διαφορετική φιλοσοφία. Το μπάσκετ δεν παίζεται από 11 ομάδες στην Ευρώπη, αλλά από περισσότερες από 600 ομάδες! Δημιουργήσαμε ένα περιβάλλον που όλες οι ομάδες θα μπορούν να παίζουν σε μια υψηλού επιπέδου διοργάνωση. Η παρούσα κατάσταση δημιουργεί ένα περιβάλλον όπου τα κλαμπ, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, χάνουν χρήματα. Αρχίσαμε την τρίτη σεζόν. Κάποια νούμερα είναι πολύ ενθαρρυντικά, βλέπουμε τεράστιο ενδιαφέρον στα social media.

Υπάρχει μια νέα γενιά φιλάθλων του μπάσκετ που μας ακολουθεί στο Champions League. Περιμένουμε να αναπτυχθούμε, περιμένουμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τις ομάδες που κάνουν καλό στα πρωταθλήματά τους. Προσφέρουμε αξία σε ό,τι συμβαίνει κάθε εβδομάδα στις εγχώριες διοργανώσεις. Συνεργαζόμαστε με τα πρωταθλήματα γιατί δεν γνωρίζουμε ποιος θα παίζει στο BCL κάθε χρόνο. Αλλά είναι μια διοργάνωση που οργανώνεται από τις ομάδες για τις ομάδες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…