“Θέλω Final Four” (vid)

keith langford panathinaikos zalgiris

Ο Κιθ Λάνγκφορντ το καλοκαίρι πήρε μεταγραφή στον Παναθηναϊκό και επέστρεψε στην Ευρωλίγκα. Η διοργανώτρια αρχή αυτήν την εβδομάδα έκανε focus στον Αμερικανό γκαρντ των “πρασίνων”, ο οποίος στο σχετικό βίντεο δήλωσε ότι θέλει Final Four φέτος.

Αναλυτικά:

“Πρόκειται για την καλύτερη ομάδα που έχω παίξει αυτά τα 13 χρόνια που είμαι επαγγελματίας. Δεν έχω παίξει με έναν γκαρντ τόσο καλό όσο ο Καλάθης, δεν έχω παίξει με παίκτες με συμπαίκτες όπως ο Γκιστ και ο Λάσμε. Έχουν όλο το πακέτο”.

Για την περσινή ευκαιρία του να φορέσει τα πράσινα: “Πέρυσι είχα την ευκαιρία να έρθω εδώ και την απέρριψα, κάτι που ήταν λάθος. Στις δουλειές υπάρχουν πολλές οι δεύτερες ευκαιρίες. Την άρπαξα και είμαι εδώ”.

Για τον μεγάλο του στόχο φέτος: “Είμαι στον Παναθηναϊκό για ένα πράγμα. Νιώθω πως βρίσκομαι στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο.  Μου λείπει στην καριέρα μου να βρεθώ στο Final Four. Έχω κάθε προσωπικό τίτλο που θα μπορούσε να πάρει ένα αθλητής, αλλά το Final Four είναι ένας από τους απόλυτους στόχους και θα ήταν σπουδαίο να βρεθώ εκεί”.

Ο Νικ Καλάθης ανέφερε για τον Λάνγκφορντ: “Μπορεί να σκοράρει τη μπάλα. Το έχει κάνει πολλές φορές στην καριέρα του. Ο τρόπος που παίζει τον έχουμε ανάγκη ως ομάδα. Είναι ηγέτης. Έχει περάσει από αρκετές ομάδες και μας βοηθάει”. Από την πλευρά του ο Τζέιμς Γκιστ ανέφερε: “Προσθέτει διαφορετική δυναμική στην ομάδα. Είναι ένας από τους καλύτερους σκόρερ που έχω παίξει μαζί. Είναι μεγάλος παίκτης που κάθε ομάδα θέλει να έχει. Φέρνει εμπειρία και ηγετικότητα και έχει την νοοτροπία που χρειαζόμαστε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…