Κεντρική NBA Ψάχνεται ο Αντετοκούνμπο!
NBA

Ψάχνεται ο Αντετοκούνμπο!

giannis antetokounmpo 1

Στο… ψάξιμο βρίσκεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα των Μπακς με τους Μπουλς τόνισε ότι τα Ελάφια ψάχνουν ακόμα τους ρόλους τους, με τον ίδιο να ψάχνει και το γκαράζ του νέου γηπέδου.

“Βελτιωνόμαστε καθημερινά. Προσπαθούμε να βρούμε τις θέσεις μας, γιατί τώρα δεν τις ξέρουμε. Τουλάχιστον, έτσι νιώθω. Θα ξέρουμε πώς να επιτεθούμε, πού να πασάρουμε, αλλά σε γενικές γραμμές κάναμε εκπληκτική δουλειά στο πρώτο παιχνίδι προετοιμασίας μας. Βρήκαμε ελεύθερα σουτ, ελεύθερα τρίποντα, ήταν απίστευτο. Πιστεύω πως θα είμαστε καλύτεροι φέτος”

Για το νεόκτιστο γήπεδο των Μπακς: “Είναι τρομερό το συναίσθημα. Οι φίλαθλοι το διασκέδασαν κι εμείς το ίδιο. Η ενέργεια ήταν απίστευτη. Ανυπομονώ για τα επίσημα παιχνίδια. Βέβαια, ακόμα δεν ξέρω πώς να πάω στο γκαράζ που έχω το αυτοκίνητό μου, αλλά θα το συνηθίσω. Είναι υπέροχο να παίζουμε σε αυτό το κλειστό, είμαστε ευλογημένοι που έχουμε ένα τόσο ωραίο γήπεδο”.

Σε ερώτηση για το εύστοχο τρίποντο που είχε, αλλά και την ικανότητα των ψηλών των Μιλγουόκι Μπακς να σουτάρουν από την περιφέρεια, απάντησε: “Δούλεψα πολύ στο σουτ κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Εάν είμαι ελεύθερος και ο αμυντικός κάνει το βήμα προς τα πίσω, τότε θα σουτάρω, δεν πρόκειται να διστάσω. Ελπίζω κατά τη διάρκεια της σεζόν να ευστοχώ συνέχεια. Είναι πολύ σημαντικό οι ψηλοί να μπορούν να σουτάρουν, γιατί έτσι δημιουργούν χώρο και μου αφήνουν ελεύθερη τη ρακέτα. Εάν χρειαστεί θα τους βρω και θα τους δώσω την μπάλα. Το γνωρίζουν και θα είναι έτοιμοι για να σουτάρουν. Και θα έχουμε πολλά τρίποντα φέτος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…