Κεντρική Basket League Περιστέρι Περιστέρι: Έναρξη συνεργασίας με τους γιατρούς Νίκο & Ανδρέα Πισκοπάκη

Περιστέρι: Έναρξη συνεργασίας με τους γιατρούς Νίκο & Ανδρέα Πισκοπάκη

Η ΚΑΕ Περιστέρι ανακοίνωσε μία νέα συνεργασία, καθώς από σήμερα θα συνεργάζεται με  την ιατρική ομάδα του Νίκου και Ανδρέα Πισκοπάκη. Το ιατρικό επιτελείο της ομάδας στελεχώνουν επίσης οι φυσιοθεραπευτές: Βαλάντης Ρίζος, Ιωάννης Μυλόπουλος, Ιωάννης Κάγκας καθώς και οι γυμναστές Μάνος Κότσης και Αποστόλης Σακκάρης.

Αναλυτικά:

“Η K.A.E. Περιστέρι Bίκος Cola ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με την ιατρική ομάδα του Νίκου και Ανδρέα Πισκοπάκη.

Η καταξιωμένη ιατρική ομάδα, έχει πολυετή εμπειρία στην παρακολούθηση αθλητικών ομάδων που δραστηριοποιούνται στο υψηλότερο επίπεδο στη χώρα μας και εκτός συνόρων. Εξειδικεύονται στην αρθροσκοπική χειρουργική ελάχιστης επεμβατικότητας και στις αθλητικές κακώσεις. Η ιατρική ομάδα του Dr Πισκοπάκη παρέχει χρόνια τώρα με επιτυχία τις υπηρεσίες της στην ποδοσφαιρική ομάδα του Ατρόμητου Περιστεριού.

Το ιατρικό επιτελείο της ΚΑΕ Περιστέρι Βίκος Cola στελεχώνουν επίσης οι φυσιοθεραπευτές: Βαλάντης Ρίζος, Ιωάννης Μυλόπουλος, Ιωάννης Κάγκας καθώς και οι γυμναστές Μάνος Κότσης και Αποστόλης Σακκάρης”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Περιστέρι

Δειτε επισης

Περιστέρι: Μανωλόπουλος και του χρόνου

Στο τιμόνι του Περιστερίου και την νέα σεζόν θα είναι ο Σωτήρης Μανωλόπουλος. Η ΚΑΕ Μεριστ…