Κεντρική Basket League ΑΕΚ Μπάνκι: “Είμαι αρκετά τρελός”

Μπάνκι: “Είμαι αρκετά τρελός”

luca banki aek

Ο Λούκα Μπάνκι υποσχέθηκε ότι θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό για να υπηρετήσει την ευκαιρία που του έδωσε η ΑΕΚ να εργαστεί στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της παρουσίασης του νέου πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες για την ευκαιρία να είμαι εδώ. Για μένα και για την ομάδα, θα είναι μια χρονιά πρόκληση. Είναι συναρπαστικό που είμαι εδώ για πρώτη φορά. Είναι λίγο παράξενο που με ρωτούν γιατί δέχτηκα αυτήν τη δουλειά. Οταν μία χώρα σαν την Ελλάδα σου δίνει την ευκαιρία να είσαι κομμάτι του μπάσκετ της, εγώ δε μπορώ να πω όχι. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ μου ζήτησαν να είμαι μέρος του πρότζεκτ τους και δε μπορούσα να πω όχι. Είμαι αρκετά τρελός.

Πρώτος στόχος, είναι να κάνω τους ανθρώπους αρκετά υπομονετικούς μαζί μου, γιατί δεν έχω τα αποτελέσματα των ανθρώπων που ήταν στον πάγκο πριν από μένα. Ξέρω πόσο σημαντικό είναι το μπάσκετ σε αυτήν τη χώρα. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να υπηρετήσω αυτήν την ευκαιρία. Για μια ομάδα όπως εμείς, δείχνει πολύ δύσκολο να μπούμε ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, αλλά είναι μια πρόκληση για μένα. Βλέπω τους προπονητές του Παναθηναϊκού κάθε μέρα να δουλεύουν στο ΟΑΚΑ και αυτό κάνει εμένα και τους παίκτες μου, να προσπαθούμε περισσότερο”.

Από την πλευρά του, ο Ντούσαν Σάκοτα πρόσθεσε: “Να ευχηθώ υγεία σε όλους και χωρίς τραυματισμούς. Προερχόμαστε απο μια σπουδαία χρονιά για την οποία είμαστε περήφανοι. Οταν αγωνίζεσαι στην ΑΕΚ, ο πήχης πάντα παραμένει ψηλά. Αυτό ήταν και πριν την περσινή χρονιά, αυτό ισχύει και φέτος. Δεν υποτιμάμε κανένα και το λέω γιατί ξέρουμε ότι πάντα ο αντίπαλος, έχει μεγάλο κίνητρο με την ΑΕΚ. Πιστεύω θα είναι μια δύσκολη χρονιά, οι ομάδες έχουν δυναμώσει και ελπίζω να έρθει και περισσότερος κόσμος στα γήπεδα”.

  • ΑΕΚ γήπεδο

    ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

    Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…
  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • aggelopoulos

    Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

    Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…